Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm, to fakt tento - lonsky rok vyslo tak malo RPG, ze  se umistily tyhle hry ? Outer Worlds je lehce nadprumerna hra a Disco je sice super hra a ikdyz se tvari jako RPG...skilly, lvly a tak, tak se hraje mnohem vic jako adventura.

  • To, že se Outer Worlds dostal na 2. místo znamená, že to byla opravdu bída tenhle rok..  Ani jsem jí nedohrál a passnul jsem jí, celá mi přišla hrozně umělá a nudná...jako by to byl nějakej rychlej polotovar...

    • Derp_1337

      Jo, letos moc pořádných RPG nebylo. Vlastně to byl celkově slabší rok. Zvlášť po obzvlášť herně vydařeném roku 2018 to bylo cítit.

  • Tanatonaut

    Outer Worlds mi přišlo jako Fallout 4 s lepšími dialogy. Gunplay byl tak neskutečně casual a lehkej. RPG mechanismy nulové. Oproti F:NV slabota. Miliarda nábojů a věcí že už to vážně šlo dost přes hranu. Měl jsem po pár hodinách 2500 nábojů do každé zbraně. Jako fakt ?

    Průpovídky npc a kámošů byly fajn. Celkově litérární stránce nelze nic vytknout, až na to dost trapné rozdělení na zlé korporace a hodné mírumilovné hipísáky. Tohle nikdy ve Falloutech nebylo  (ano, je to Fallout ). Autoři si mohli nechat svůj politický komentář pro sebe a nechat to na nás. Jak to umí ty nejlepší hry. Celé mi to přišlo strašně naivní a sluníčkové. Kde byla nadsázka a parodie. Ono podívat se na twitter tvůrců je dost všeříkající. A to jsem centrista.


  • Outer worlds sem pres Vanoce dohral a pro me teda dost zklamani. Prislo mi to, jak nejaka rychle spichla, nevybalancovana budgetovka. Kratka hraci doba (cca 40 hodin s tim, ze sem jak mam ve zvyku prolezl a sebral vsechno, co v ty hre bylo), oskliva grafika a styl ala borderlands, jednoduchej radovy vtipnej, predvidatelnej pribeh, par druhu nepratel, ktery umirali, kdyz sem se na ne krive podival. Od Obsidianu sem cekal po skvelym FNV a PoE1/2 vic. I kdyz ted se divam na Steam, stejne sem asi lepsi RPG z roku 2019 letos nehral :( (Greedfall mam ve wishlistu, tak uvidime)

  • Z těch 3 jsem hrál pouze Outer Worlds. Ne že by to bylo úplně špatné, ale tak trochu neslané nemastné. Pro mne byl asi nejlepší herní zážitek Grim Dawn. Letos v březnu vyšel druhý datadisk Forgotten Gods. Dohrát tuto hru na ultimate obtížnost byla možná po herní stránce ta nejvíc hardcore věc, co jsem za celou svou herní kariéru dokázal (a rozhodně se považuju za casuala) 

  • Říct o Outer Worlds že to je RPG je docela silný kafe ;) mám dohráno, za mě je ta hra o označení hlavy nepřítele a stisknutí LMB, a následném zopakování (asi 3 tisíckrát) v různých biotopech. Je tam sice skill check, ale to je asi všechno, jinak je to rpg asi jako sekiro..

    • a který žánr to teda podle tebe je?

      • podle mě to je akční hra s prvky rpg, ale že to bude druhý nejlepší RPG roku, to znamená že jsme fakt na suchu 🙂 ještě když pod tím je takova hardcore věc jako Disco, tak mi to nedalo. 

  • BlackenedHalo

    vyzradenie mena hlavnej postavy Disco Elysium je poriadny spoiler teda

    • houmrhoumr

      neasi a navic pokud vim tak se menuje Raphaël Ambrosius Costeau😉

      • Pokud vím, tak se jmenuje Tequila Sunset.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit