Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J.V.Stalin

    No v jednom musím aktuální redakci pochválit - je velká pravděpodobnost, že nebudeme best of 2019 sledovat ještě v dubnu příštího roku 😂

  • Derp_1337

    Pokud člověk počítá indie hry, tak tahle kategorie se klasicky zvrhává v "tohle jsme hráli, tak tohle nominujeme", protože nikdo nehrál všechny zajímavé indie hry (ani redakce).


    Já za top považuji Sayonara Wild Hearts. Ta hra všude dostává dobrá hodnocení a je velkým favoritem na několik best of. Malé varování, ta hra by se neměla doporučovat lidem, co můžou trpět epiletpickými záchvaty 😂

    Za zmínku stojí ještě vizuál u hry Gris.

    "Audiovizuální" styl u obou her považuji za lepší než Yoshi's Crafted World a Pilgrims.


    PS: launch trailer na Sayonara Wild Hearts

    • Mart9

      Rád bych před tím trailerem varoval všechny epileptiky

  • Veskoslav

    Proč neuděláte nejlepší soundtrack a nejlepší vizuální (grafický) styl. Ale patlat ty dvě věci dohromady, obzvlášť, když u vítěze je ta stránka audia naprosto průměrná, místy až podprůměrná...

    • Mart9

      Audiovizuální styl mi nepřipadá jako grafika a soundtrack. Ale grafický styl, jak píšeš, a k tomu kvalita ozvučení, nikoliv písničky.

      • Veskoslav

        I když by jsme to brali takto jako ozvučení a hudba zvlášť, tak vítěz to má naprosto mizerné. Zatím je to skvělá hra, mám cca 2 hodiny, vizuální stránka je nádherně udělaná. Ale ta audio stránka je naprostá šeď a nuda.


        Za mě osobně audio+soundtrack a vizuál zvlášť.

        • 0011

          Osobně bych to dal Astral Chain, oboje má perfektní, ale hádám, že bude v jiné kategorii. Yoshiho jsem rád dohrál, ale rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co na switch letos vyšlo. Po hudební stránce je tam pár zajímavých ambientních tracků, ale vzhledem k tomu, že Yoshi cílí nejvíc na děti tak tam ten soundtrack sedne, ale není to žádný zázrak.

          • Derp_1337

            Jo, úplně jsem zapomněl na Astral Chain. Ta hra ma fakt výborný audiovizuální styl. Ale kdo ví, jestli si ji redakce nešetří na titul nejlepší akční hra roku. Nebo akční-adventura?

            • 0011

              Ano přesně to předpokládám, akční hra, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to zařadili pod nejlepší adventuru nebo jiný paskvil,  třeba zařazení prey 2 do kategorie akční adventura dodneška nechápu, stejně jako SSBU do akčních her loni.

    • Derp_1337

      Souhlas.

      Doufám, že soundtrack/audio bude mít zvláštní kategorii, protože audio u redakčního vítěze téhle kategorie nestojí ani za zmínku.

  • TheGGG

    nevím co přesně má audiovizuál zahrnovat, ale DMC V, Death stranding, Resi 2 remake a plague tale mě dostali po stránce vizuálního a audio stylu nejvíc

  • triptich

    hm... tu môžem len škonštatovať, že som nemal česť ani s jednou z daných hier, ale priznám sa, za 2019 ma nenapadá žiadna hra, ktorá by ma audiovizuálne posadila na zadok. kvalitných hier bolo dosť, ale výnimočná ma nanapadá žiadna (nemám switch, takže veľký hendikep)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit