-
Alyx pravidelně obsazuje první místa her roku. Např. na Gamespotu to byla ultimátní hra roku. Takže nemyslím si, že by byla nějak zapomenuta.
-
A musí taková kategorie byt ? Retoricka otázka. Samozřejmě ze nemusí.
-
Kup, ale bacha na ten hype, je to hodne prehypovany. Jako je to dobry, ale zase tak skvely, jak vsichni rikaji, to neni..
Pokud mas rad grind, tak je to super...
-
Dobře, dobře, tak já si ten Hades teda koupim...
-
Tak tam snad ani nemá konkurenci, ne?
-
U těchto her jsem odehrál sice jen pár hodin, ale souhlasím s redakcí, Doom byla pro mne spíše srdcovka, Alyx jsem odehrál sic jen asi pět hodin u vnučky a Hades mne letos překvapil. Takže za mne, ano...
-
Hades je výborný, o tom žádná. Sám jsem mu propadnul na nějakých 40 hodin. Dead Cells je ale o mnoho vymazlenější zábava, souhlasím. Tam jsem utopil řádově o mnoho více.
-
Tak, teď jsem zvědav, když se Alyx objevila zde, jestli se objeví i v sekci nejlepších VR her roku. :)
-
Konečně si taky někdo vzpomenul na Alyx, jednu z nejlepších her tohoto roku. Je úplně jedno, že si to spousta lidí nezahraje kvůli tomu, že nevlastní headset. Já taky nevlastním všechny konzole. Ta hra je skvost a neměla by být opomíjena. A HL3 bude, o tom už není pochyb. :)
Jinak Doom byl super, ačkoliv Doom 2016 u mě je pořád lepší a ucelenější. Hades má všechny předpoklady k tomu, aby mě bavil, ale prostě po dvou třech runech to vždycky vypnu, protože mi to přijde pořád stejné. Narozdíl od Dead Cells, kterážto hra je pro mě mnohem lepší a zábavnější, než právě Hades.