Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto

Alyx pravidelně obsazuje první místa her roku. Např. na Gamespotu to byla ultimátní hra roku. Takže nemyslím si, že by byla nějak zapomenuta.

• Thanquol

A musí taková kategorie byt ? Retoricka otázka. Samozřejmě ze nemusí.

• LessPh

Kup, ale bacha na ten hype, je to hodne prehypovany. Jako je to dobry, ale zase tak skvely, jak vsichni rikaji, to neni..

Pokud mas rad grind, tak je to super...

• Dobře, dobře, tak já si ten Hades teda koupim...

• Maxianimal

Tak tam snad ani nemá konkurenci, ne?

• Marines

U těchto her jsem odehrál sice jen pár hodin, ale souhlasím s redakcí, Doom byla pro mne spíše srdcovka, Alyx jsem odehrál sic jen asi pět hodin u vnučky a Hades mne letos překvapil. Takže za mne, ano...

• vonTossis

Hades je výborný, o tom žádná. Sám jsem mu propadnul na nějakých 40 hodin. Dead Cells je ale o mnoho vymazlenější zábava, souhlasím. Tam jsem utopil řádově o mnoho více.

• Tak, teď jsem zvědav, když se Alyx objevila zde, jestli se objeví i v sekci nejlepších VR her roku. :)

• Maxianimal

Konečně si taky někdo vzpomenul na Alyx, jednu z nejlepších her tohoto roku. Je úplně jedno, že si to spousta lidí nezahraje kvůli tomu, že nevlastní headset. Já taky nevlastním všechny konzole. Ta hra je skvost a neměla by být opomíjena. A HL3 bude, o tom už není pochyb. :)
    Jinak Doom byl super, ačkoliv Doom 2016 u mě je pořád lepší a ucelenější. Hades má všechny předpoklady k tomu, aby mě bavil, ale prostě po dvou třech runech to vždycky vypnu, protože mi to přijde pořád stejné. Narozdíl od Dead Cells, kterážto hra je pro mě mnohem lepší a zábavnější, než právě Hades.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit