Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo, Graven je fajn, ale jedná se o hru v Předběžném Přístupu. Jestli to někdy dodělají, tak si to zaslouží nějaké ocenění.

A ani v kategorii "early access" si to nezaslouží ocenit, protože momentálně je budoucnost té hry dost bledá. Nejdřív vývojáři odstranili "developer roadmap" a následně rovnou zmizela celá webová stránka vývojářů. Teď už je to pár měsíců, co pro tu hru nevyšel žádný update... 😬

• Veskoslav

Za mě osobně:

Marvel's Guardians of the Galaxy

Death's Door

Outriders - ale jenom proto, že jsem hrál jenom tyhle 3 hry, co spadaji do akční hry. Jinak více jak na 7/10 to bohužel není.

• Ani jednu jsem nehrál. Nejblíž akční hře,co jsem hrál byl Outriders a to byla/je mírně nadprůměrná hra se zajímavým příběhem.

• Corvus

Pokud čistě akční hra, tak Graven! Skvost.

• uher

To ano, ale většinou jde o to, že je nějaký žánr nadřazený jinému a právě jak správně píšeš je Hitman hlavně stealth a až na další koleji akce.

Samozřejmě tu nechci slovíčkařit, ale ty první dvě hry mi tam pasují, Hitman už ne.

• Derp_1337

Tak Hitman je stealth akce (s důrazem na stealth). Tak částečně to splňuje kritéria.

Navíc na současné herní scéně skoro nenajdeš žádný čistý herní žánr, u kterého by jsi mohl říct třeba "tahle hra je ryzí žánr XYZ". Např. je moderní přidávat RPG prvky, atd. atd.

• uher

Hitman je akční hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit