-
Jo, Graven je fajn, ale jedná se o hru v Předběžném Přístupu. Jestli to někdy dodělají, tak si to zaslouží nějaké ocenění.
A ani v kategorii "early access" si to nezaslouží ocenit, protože momentálně je budoucnost té hry dost bledá. Nejdřív vývojáři odstranili "developer roadmap" a následně rovnou zmizela celá webová stránka vývojářů. Teď už je to pár měsíců, co pro tu hru nevyšel žádný update... 😬
-
Za mě osobně:
Marvel's Guardians of the Galaxy
Death's Door
Outriders - ale jenom proto, že jsem hrál jenom tyhle 3 hry, co spadaji do akční hry. Jinak více jak na 7/10 to bohužel není.
-
Ani jednu jsem nehrál. Nejblíž akční hře,co jsem hrál byl Outriders a to byla/je mírně nadprůměrná hra se zajímavým příběhem.
-
Pokud čistě akční hra, tak Graven! Skvost.
-
To ano, ale většinou jde o to, že je nějaký žánr nadřazený jinému a právě jak správně píšeš je Hitman hlavně stealth a až na další koleji akce.
Samozřejmě tu nechci slovíčkařit, ale ty první dvě hry mi tam pasují, Hitman už ne.
-
Tak Hitman je stealth akce (s důrazem na stealth). Tak částečně to splňuje kritéria.
Navíc na současné herní scéně skoro nenajdeš žádný čistý herní žánr, u kterého by jsi mohl říct třeba "tahle hra je ryzí žánr XYZ". Např. je moderní přidávat RPG prvky, atd. atd.
-
Hitman je akční hra?