Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

Taky musím souhlasit. Ale tak tady na games mají rádi série, které si jedou ten svůj kolovrátek s minimem přidané hodnoty (viz Assassins Creed) takže jsem to, že vyhraje tohle best of věděl už dávno.

• Musím úplně souhlasit, že to taky nechápu. Vždyť tam člověk prostě akorát drží plyn rovne a auto jede úplně stejně skrz křoví jako po silnici bez jakéhokoliv pokusu o poškození. Nejsem rozhodně na nějaké závodní simulace (jezdím jenom na gamepadu), ale Forza je prostě nuda. Zvlášť ty přesuny mezi zavody úplně prázdnou a nudnou krajinou. Jenom to celkem hezky vypadá, ale je to podle mě i tím, že se téměř vůbec nesnaží mít u těch aut i nějaké poškození a na všechny je pomalu jeden model auta, co zrovna vyjelo z myčky... 

• Maxianimal

Já vážně nechápu ten praise na Forzu. Je to hezká hra, ale že by nějak zásadně vybočovala? Vůbec, a už jen to, že vypadá úplně stejně jako pár let stará čtyřka o něčem vypovídá. A jízdní model alá plastový hračky od vietnamce? To někoho baví, ta absence hmotnosti, dynamiky, a kolize? Vždyť stačí jen držet plyn. Zkoušel jsme to bez asistentů a stejně je ovládání absolutně mimo. U téhle hry se s většinou neshodnu, za mě to je průměrná závodní hra s absolutně nejvíc cringe postavami a dabingem. To se nedalo poslouchat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit