Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám to podobně. Jen místo knih, seriálů a Warhammeru je to práce na zahradě, pohyb venku a stolní RPG. Na videoherní backlog jsem si naordinoval Steam Deck a trochu to pomohlo. Do práce je to busem daleko, tak aspoň něco odehraju.

• LessPh

Je pravda, ze od te doby co mam nainstalovano CK3, tak muj backlog celkem narusta😂

• Jevo83

Sucitim s tebou :) ja ked sa pozriem na hry, ktore este musim prejst, zhruba od r.1995, tak ak by uz ziadna nevysla, nozno to za 20r stihnem😁 a do toho serialy.... a ked pozeram serialy a hram, tak nestiham malovat warhammer (1 figurka mi trva dobrych 8 hodin).... a to ani nehovorim ze knihy...

Skratka, zaluby moderneho nerda = full pracovny cas, takze tazko to stihat popri praci 😂

• Stephano

Neexistují slabé roky :) Já taky hrají některé hry později, ale stojí to pak za to. A když se mi nic nezamlouvá, tak dohrávám hry z předchozích let nebo retro.

Pořád existují modifikace, výprodeje, porty na PC, nově oznámené hry, nezávislé klenoty atd. Osobně se velmi těším na Pentiment, LEGO Star Wars, Spidermany, Uncharted, Last of Us, Hogwarts Legacy, Little Big Planet.... chystám se na bety Diabla IV, Tape to Tape, pořád mám nainstalované Crusader Kings III, sportovní manažery, musím konečně dohrát Mass Effect trilogii, Bioshocky, Dead Cells, Forzu 5. atd. Naopak nestíhám seriály. :)

• ja jsem letos projel pouze jedinou hru, a to Visage z roku 2019. Kazdopadne tento prehled nej her bude uzitecny, abych si nasel 2-3 hry co hrat. Zatim mam na seznamu jen 3 - Elden Ring, IXION, Pathfinder wotr. Hry jsem moc nesledoval, ale mam pocit ze to byl slaby rok, nebo ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit