-
Jo, ale zase na druhou stranu recenze musí být všeobecná, tak aby měla nějakou vypovídající hodnotu i pro běžné "casual mainstream" hráče. Nemůže to být jenom pro "zkušené" hráče s vyššími standarty.
Ono není úplně jednoduché určit nějaký balanc, jak to hodnotit.
Jinak s tebou samozřejmě souhlasím. Je to trapná hra. Když jsi hrál jeden díl CoD za posledních 10 let, tak to je jako kdyby jsi je hrál všechny.
-
Ale tak recenzent herního magazínu by asi neměl být jako ostatní lidi ne? To by měl byt zkušený, sečtělý atd. hráč, který se snad neřídí tím, jestli to lidi mají rádi nebo ne?
-
Problém je v tom, že "furt to stejné" stačí i dalším desítkám miliónům hráčů. A když se něco líbí desítkám miliónům lidí, tak to očividně není fail.
-
Jojo, taky mi to přijde celkem vtipný.
U VS jsem se dobře bavil a nedá se tomu odepřít tvorba vlastního žánru a vznik velkýho množství klonů, ale tohle mi přijde jako výhra čistě na základě toho, že si u toho Patrik odpočine s manželkou. Nic proti tomu, ale jako MP hra roku 2023 je na herním webu celkem odstřel.
-
Přesně, celkově zdejší adoraci Vampire Survivors nechápu, a to mám ve hře vše na 100%. Je to příjemná vypínačka u streamů či podcastů, ale to je vše.
-
Vampire Survivors :D to je dobrej úlet.
Sons of the forest, Lethal Company, Baldur's Gate 3, Remnant 2, Street Fighter 6..
Nemám nic proti osobním preferencím, ale tady jde teda hodně vidět, že se tu MP hry moc nehrajou. Jasně, něco je v Early access, ale i tak by si zasloužily zmínku mnohem víc než hra z roku 2022, která po pár hodinách objevování upadne do "15 minut můžu stát na místě".
-
Fakt na druhé místo dali COD? Ty už nemají sebereflexy. Furt to stejné za 60E, ale asi to redakci stačí