Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

A zase to tvé oblíbené srovnávání s knížkami. 

Uvědomíš si snad někdy, že hry nejsou stejné médium jako knižky? Co je v žádoucí v jednom, nemusí fungovat v druhém.

• jurb83

no vidis, a to neni W40kRT ani v prvej trojke... nuz, ked niekto moze dat Starfieldu 9 bodov, tak sa necudujme.

• lito

to zas není moc těžké překonat příběh BG3. Toaletní fantasy story, kterých jsem četl x, když mi bylo 12. 

• však sto lidí sto chutí, já to neberu ani tobě ani redakci.... původní AW byla taková pohodová hororová báchorka ala knížky od Kinga mixnuté s Twin Peaks a to mě dost bavilo. Quantum Break mě moc nebavil, ale mě obecně time travel příběhy baví jen, když využívají té situace jako takové a nesnaží se o nějaký technobabble z teoretické fyziky, který stejně nedává smysl + ty hrané sekvence no, nic pro mě.

Control jsem nehrál, to nebudu tvrdit nic jiného. AW2, no nevím, mě to přišlo jak nějaký artový horror z dánska u kterého člověk tak akorát dostane epileptický záchvat. Ta hudební sekvence mě moc nechytla, ale grafika top a hratelnost ok. Saga už radši no comment, ostatní postavy byly lepší no...

• Komplikace budiz v tom, ze u BG3 mi prislo ze vedlejsaky tolik ovlivnuji hlavni linku ze je tezke je vlastne oddelit. Nicmene oboje bylo na velmi dobre kvalite. Nehral sem ani prvni ani druhe misto, takze nemuzu komentovat poradi, ale pritomnost v poradi si BG3 myslim zaslouzi zcela bez otazky.

• Derp_1337

Souhlasím. U AW2 ten příběh je sice fajn, ale zas až takový zázrak to není. Dal bych přednost jiným hrám. Třeba Rogue Trader či Phantom Liberty. Možná dokonce i FF16.

• jurb83

Zato co sa pribehu tyka, je to ovela lepsie napisane aj davkovane ako AW2

• jurb83

AW2 a najlepsi pribeh si robite srandu? A kde je Rogue Trader, ktory v pribehu prekona aj BG3, a to mam rad obidve hry!

• lito

Se Sagou souhlasím, ale tu nepsal  Lake. Nebudu psát, kdo ji psal, to se tady maže. Jinak story je hodně dobré, neříkám, že je bez chyb, ale je hodně dobré. Není to pro každého, to nemyslím nadřazeně, ale pořád si stojím za názorem, že Lake je částečně geniální.

• vonTossis

To jsi asi nedával moc pozor. 

• Zaslouženě. 😉

• No, tak to bylo i myšleno. Rogue Trader vyšel bohužel příliš pozdě na to aby byl nominován a beztak by možná ani nominován nebyl jelikož má menší fanbase, takže která jiná hra než AW2 by měla získat ocenění - naštěstí ne Starfield, to by pro mě osobně bylo pomyslné dno. BG3 si přes výhrady které mám zasloužilo ocenění která získalo, prostě nelze koukat na to co by kdyby tam byly nominovaný jiný hry, nominovaly se tyto konkrétní tak se musí z toho co je.

• AW2 příběh za mě naprostý průměr až podprůměr. Rádoby překombinovaná slátanina plná award baitů ala the last of us 2. To si i armored core 6 namaže na chleba nemluvě o rogue traderovi. Hůř napsanou postavu jako Saga už jsem ve hrách dlouho neviděl, a ty dialogy, ach utrpení.... cyberpunk DLC o řád víš.

• lito

pokud nerozumíš pojmům jako je např. kolektivní nevědomí, tak pak nemůžeš rozumět hře jako je Control.  Ta hra je těmi věcmi prošpikovaná plně a takhle Remedy fungují od nepaměti. V Max Paynovi to byly severské věci, v Control pak Jung, Freud apod.  Na to není níc geniálního, ale pokud hraješ hlubší hry, musíš mít alespoň všeobecný přehled, aby sis ty věci pak dohledat a pochopil význam toho, co říkají. 

• J.V.Stalin

Nebreč a uteč!

• uher

Tak games.cz šášula Veskoslav zase rozjíždí svoje duševní pochody...

• Veskoslav

Tak zrovna Starfield bych naprosto nezminoval. Možná že po 13 hodinách se to nějak rozjede, ale to už jsem nějak neměl důvod to dal hrát. 

Zrovna nedávno jsem si rozjel Outer Worlds a třeba to detektivní DLC strčí celý Starfield do kapsy.

• Veskoslav

Samozřejmě Litousku. Ty jako jeden z nejgenialnejsich lidí jistě osvětlíš, jak to vylepší zážitky z jejich her. Vsadím zdechlého Stalina, že si ani prvního Alana nehrál:)

• Veskoslav

A můj osobní stalker a Litousek si notuuji. To je tak sladke. Plánujete děti nebo první svatbu?

• J.V.Stalin

Tak to je tady jeho běžná praxe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit