Best of 2024: Nejlepší sportovní hry a simulátory
-
No vidíš to, za mě je konečně fifa hratelná až od FC24. Do tej doby jedině PES (eF)
-
Já (a spousta dalších hráčů) by si rádi zahráli kariéru za nějakého hráče. Ale tenhle mod vývojáři téměř ignorují.
-
Mě Ultimate vůbec netrápí, já hraji sezony s plnohodnotnými týmy, konkrétně FIFU 23 za Argentinu. Špatně jsou ale herní mechanismy. Hlavně nastavení útočných a obraných strategií je teĎ totálně o ničem. Jakmile počet lidí v online u 23 klesne pod snesitelnou úroveň s FIFou končím. 25ka se fakt hrát nedá.
-
FS24? Jsem si poprskal mobil smichy v metru
-
Co by člověk čekal od EA? Přes 90% pozornosti vývojářů jde jenom do Ultimate Team, z kterého jim jdou mikrotransakce. Zbytek hry FIFA zůstává na ocet a má minimum změn. Časem takový přístup prostě lidi otráví.
Akurát EA to netrápí, protože marketingový průzkum ukázal, že spousta lidí si koupí nový ročník fotbalu FIFA bez ohledu na kvalitu hry.
-
Ze setrvačnosti jsme ještě FIFU 25 koupil, i když v 24 jsme neodehrál více než 20 zápasů. V 25 to byly asi 3. Definitivně poslední hratelná FIFA zůstává 23. Bohužel lidí v online je méně a méně :(