Přejít na výpis diskuzí
Best of iPad - Infinity Blade, Real Racing 2 HD, Fruit Ninja HD
24.4.2011 | Karel Klein
37 příspěvků
-
Skvely vyber, i jako zarputileho PC hrace me tyhle kraviny chytly a na iPadu jsem odehral asi vic casu nez na PS3... zajimave, ale je to tak :-). Jeste je vyborny Space Miner, SPace Station, World of Goo a dokonce jsem ujel na par dnu i na Rock Guitar 2... masakr :-))))
Predhanet se s dcerou a manzelkou kdo zahraje lepe na kytaru, kdo rozseka vic ovoce atd... jasne jsou to kraviny, ale chytlave... -
Nezapomeňte zrecenzovat hru Superbrothers: Sword & Swocery EP. Parádní důkaz, že hry na iPad/iPhone nemusejí být jen bezduché skórovačky. Jinak palec nahoru, že se konečně začínáte věnovat i platformám, které jsou sice relativně v plenkách, ale mají obrovský potenciál. Nejdřív články Dana Vávry o mobilních systémech a hraní na nich a nyní tohle. I když bych rozhodně ocenil samostatné recenze a nezůstával bych jenom u iPadu, protože na mobilní platformy už vznikají opravdu rozsáhlé projekty, které jsou významem stejně důležité, jako velké hry na kterékoli jiné platformě.
-
prej plnohodnotná herní platforma... no hehe, to je úplně mimo. Výkon zařízení je jistě dostačující, ale hratelnost odpovídá možnostem ovládání a ta je na tabletech obecně zatím horší než mizerná.
-
-
Nenech se vysmát :) Zkus si zahrát něco jako Infinity blade na PC s myší :)
-
-
by ses divil, co ja dokazu s mysi ;)
-
no, to si nerozumíme. Infinity Blade jsem hrál, pokud pojedu někam půl hodiny autobusem a nebudu mít knížku - nic moc, ale dá se to. Ale na "seriózní" (lepší termín mě nenapadl) to přece není.
Já nezpochybňuju výběr her v článku, zpochybňuju klasifikaci současných tabletů jako "plnohodnotné herní platformy". -
-
Plnohodnotná může být, akorát na rozdílné tituly, než jsou na PC. Já třeba viděl potenciál v ovládání NHL 2K11 na iPadu. Pořád je to sice hra, které nebyla dána patřičná péče, ale třeba takové vybírání hráčů prstem, směrování přihrávky na hráče, kterého chci, nebo úžasné vození hráčů, kdyby byla jinak vyřešená střelba, tak to možná i hraju. *1*
Můžou na tom fungovat strategie a hry z nadhledu.
-
-
-
-
Nemá tam být náhodou v tom podnadpisu if doleva else doprava ?
-
-
a moje blbost spatne sem to cetl je to dobre :D
-
-
recenze ipad her? srsly?
-
Mě osobně na iOS zaujaly hry Rainbow Six: Shadow Vanguard, Crystal Defenders, Crystal Defenders: Vanguard Storm, Dexter, One Single Life a Mass Effect, jinak co jsem měl možnost vyzkoušet, tak to ostatní je povětšinou dosti nezajímavé. Ještě také Final Fantasy I,II a III, ale ty jsem hrál na PSP či DS, takže mě na iOS nezajímají...
-
Ze zmiňovaných her jsem si osobně nejvíce užil Real Racing 2. Highskórovek typu Fruit Ninja je na Appstore nepřeberné množství a tak mě omrzely jako první. Infinity blade je zajímavá záležitost. Grafika opravdu pěkná, to se musí nechat, ale jednodušší herní mechanismus si mě bohužel nedokázal udržet moc dlouho. Real Racing 2 mě dost bavil, protože sem měl pocit, že opravdu hraju "velkou" závodní hru se vším všudy. Musím také zmínit RPG Aralon: Sword and Shadow, které mě také celkem chytlo a nabízelou dospělou neokleštěnou hratelnost. Svůj Ipod Touch 4G jsem prodal minulý týden, ale našlo se nemálo her, kterých jsem si na něm užil.
-
doma se sedi pred obrazovkou, v praci se sedi pred obrazovkou, ve skole se sedi pred obrazovkou a mobily jsou na tom podobne. Vazne lituju lidi, co maji potrebu do toho koukat jeste ve zbylem case.
-
-
Napsal člověk, co na to čumí o velikonoční neděli.
-
-
Tos napsal blbě!
musíš napsat "(c) ten, co na to čumí o velikonoční neděli", jinak nejsi C{]{]L
-
-
-
tvl ty hry vypadají mbohem líp než na xboxu 360
-
jedno se applu musí nechat. hry na jejich zařízení vypadají naprosto bezkonkurenčně. každopádně fruit ninja je i na android.