Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    Age of Empires byla moje vůbec první hra, kterou jsem hrál u kamaráda (před 20ti lety) a naprosto mne okouzlila. Od té doby jsem ji už nikdy nehrál, i když jsem něco jako herní maniak. Strašně bych si přál, aby (Pontifex maximus, Consul, Flamen Dialis, Quaestor, Aedile) etcetera, etcetera Vašek Pecháček udělal gameplay tohoto nového dílu a já byl nakonec nucen vyťukat číslo kreditní karty. It's on you Vašku.

    • možná si radši kupte remaster 2 a uděláte líp

  • Tak neasi, nevím, vůbec jsem si nevšiml toho podelaneho litajiciho otravneho napisu při hře... 

    Co jako myslíš, že se za ten měsíc do vydání z toho co jsem zkritizoval zlepší? Funkční Town center bell tak mozna... 

    Jde mi celkově o smysl vydání takové hry... Když nedávno udělali jak jsem psal druhý remaster aoe2 pro skalní fanoušky. Tak se 4 roky s prominutím serou s další obdobou... Místo toho aby to obdobím posunuli někam za aoe3, až k 1. světové třeba. S modernejsimi konflikty má Relic přece zkušenosti. 

  • RAMIUS89

    Toľko rokov sme čakali na ďalší diel a dostaneme toto. Za mňa veľké sklamanie.

  • Taky jsem kvůli tomu nahodil WIN10, abych to vyzkoušel. A teda dojmy hrozné... Grafika otresna (možná jsem špatně nastavil?) jenže I v aoe3 na nižší detaily mi teda připadala mnohem hezčí, game play nic moc, spousta věcí tam ještě nefunguje, jako např zvon pro svolání vesničanů do TC. Oprava budouv take nefungovala. Neustále hledání co kam v interface přesunuli, klávesové zkratky jinak, nešly změnit, jen některé fungují. Ikonky místo obrázků jednotek mi taky moc nepomahaly. 


    Hrát se dá akorát multi-player, žádný tutorial ani skirmish. A národy jsou jen 3 - Anglie, Holý Roman empire a Chinese. Celou dobu I při hře vám po obrazovce litá nápis, že je to jen beta... Uzasne. Absolutně mne to nezaujalo a jen mne to utvrdilo v tom zapnout si opět aoe 2 nebo 3.


    Vůbec vlastně nechápu, k čemu dělají další díl ve stejném období jako aoe2, který dostal už dva remastery? Todle beru jako remake aoe2, a pokud ta grafika má vypadat takto i za měsíc, tak to měli raději použít tu z aoe3, která je už snad 17 let stará a přesto vypadá tedy o dost lépe! 

    • RAMIUS89

      Lepšie by som to nepovedal.

    • vis ze to jen beta ze ano? xD a byli tam 4 narody ne 3 v plne hre bude 8 narodu  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit