Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě to je takové Diablo 3,5. Hezčí a temnější grafika, pořád ty pitomé a otravné mechanismy z trojky, které mě štvaly a to vše namixováno v mmo stylu ala Lost Ark. Nevím jsem spíš zklamaný než nadšený. 

    Prostě v tom nevidím ten slibovaný mix Diabla 2 a 3, ale jen reskin Diabla 3. 


    Nejvíc mě štve ta obrácená logika stavění buildu. V Diablu 2 jste měli v hlavě build a snažili jste se najít věci, které by ho udělaly silnější. V trojce a evidentně i ve čtyřce je to naopak. Máte věci a k těm se snažíte napasovat build, který by fungoval. 

    • nightborne

      Záleží. Build můžeš samozřejmě přizpůsobovat tomu, co ti napadá, ale imho snad půjde aplikovat i onen obrácenej přístup.

      Já třeba vim, že si budu chtít postavit frenzy/stun/hota barbara a budu hledat věci, který se do toho buildu budou hodit. Jestli mi to ta hra umožní, to už je ale jiná otázka... Uvidíme =).

  • spoock

    Zajímavá hra, ale balanc byl něco strašného. Procházet tuhle hru s prstem v nose mi přijde jako urážka hráčova intelektu. Už v trojce mě to štvalo.

    • D2 jsem hral single na ,,players 7,, prvni i vetsinu Nightmare a nikdy jsem neumrel. Diablo vzdy bylo na prvnich obtiznostech jednoduche a vlastne ho delalo obtiznejsi az nasledne rezisty u monster.

    • Kabutops

      d3 na xbox jsem tehdy zkusil hrat rovnou na hard (2. obtížnost), aby to bylo vůbec zábavné, ale šlo to hrát i na třetí obtížnost a byl to už challenge, ale také se to dalo, z videí člověk vidí, že se to moc nezměnilo

    • Stephano

      Já jsem hrál na veterána a taky mi to dalo zabrat. Než jsem našel itemy a přizpůsobil taktiku a vyvážil útoky a obranu. Rozhodně to je těžší než trojka, kterou jsem hrál na Torment VI na max level s Mnichem a  paragonem 150. Tady jsem se k Diablu IV vyjádřil v době uzavřené bety. Trojka se mi líbila, ale už teď vím, že čtyřka je plná fajn detailů a doladění. A to hraji pravidelně i jiné diablovky. Pokud chceš výzvu, zkus na Steamu Achillea. Je to sice ARPG, ale bojem spíše jako Dark Souls. Více práce s načasováním atd. Nebo případně jako Emaxima - původní Sui Generis. Je to dopstupné i na GOG.

      https://www.youtube.com/watch?v=mO-kkHj8Ctw

    • mr.clayman

      Mně přišla těžká až až, ale jak jsem psal v jiné diskusi, nejsem zrovna kovaný Diablista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit