Přejít na výpis diskuzí
Beta Elite: Dangerous vychází pro Mac a tvůrci přibližují největší obsahový update vůbec
3.4.2015 | Adam Homola
12 příspěvků
-
oprava mam GTX970
-
me to jede bez problemu na max deteily.. Intel Core i7 5820K, 8Gb DDR4, Zotac GTX870 AMP! Extreme edition, Corsair Pyro 60GB, WD 2TB.....
-
WIN 10, i5 na 3,8GHz, GTX970, 8GB ram, SSD, Oculus Rift DK2 = 75 + fps na medium - high detaily
-
Pěknej úsudek.
-
koukni se radeji jake ma financni vysledky Frontier.. vtipalku.. btw naopak tvrdil, ze si to budou prodavat sami.. nicmene je to uplne jedno..
-
vyslo to uz inac aj na STEAMe, Barbenovi asi dochadzaju peniaze, takto to malo byt od zaciatku
-
Mě to jede naprosto čistě, bez problému a čistě to jede i kamarádovi na 4 roky starém notebooku.
-
Jak po čase? Jako třeba po dvou a více hodinách neustálého hraní?
Já zatím problém neměl, ale nehrál jsem déle jak dvě hodiny v kuse. Hraju na ntb a desktopu s nohem horšíma specifikacema, než máš ty. -
Zase update , kdyby radši konečně hru optimalizovaly pro PC. mě i kamošovi se hra nahodně začně po čase trhat a zase přestane přesto že jede s velkou vykonostni rezervou na 60FPS *10*
Haswel i7 4,7Hgz , 16GB ram , 2xGTX780 SLI , SSD500GB -
Jo, to by me taky bavilo, jsem hodne zvedavej na ty drony. Uz 3x jsem musel udelat sefldestruct, pac vsude kolem byly hvezdy, ze kterejch se nedalo tankovat :) Takhle by mohl priletet kamos s fueldronem a vytahnout me z bryndy, za me palec vzhury!
-
pěknej sněhulák na obrázku
-
Výborná ale docela náročná hra.
Nezmiňujete, že Elite vyšla nedávno na Steamu. To mě dost překvapilo a umím si představit, že redakci také. Ale je to dobrý směr si myslím.
Chtěl bych hlavně klidně i omezné procházky po základnách.