Přejít na výpis diskuzí
Betatest Diablo III začne v létě, na vydání to nevypadá
10.5.2011 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
A tak bude dost času na to projíźdět znovu a znovu Skyrim a Zaklínače 2. *4*
-
Ať si strčí takovou stupidní klikačku někam. A ještě v tak hnusné grafice, fuj... *12* *12* *12*
-
-
Obavam se jedny veci kdyby si hral jednicku tak tohle o Diablu nemuzes v zivote rict!;):D De o to asi si nehral jednicku pred rokem a je ti ted tak 15!:D:D Pak bych veril ze nemas paru o tom co je dobry;)
-
Do not feed trolls!!!
-
By mě zajímalo co ty hraješ :D, když si nehrál ani jedničku nebo dvojku tak se nevyjadřuj a padej do kouta hrát minesweepera abys poznal co je to klikačka
-
-
Geniální jo? Nenech se vysmát ty hlupáku... Taková srágora. *8* *7*
-
-
A jedničku jsem hrál asi hodinu než to šlo do háje... Hnus.
-
-
-
Ty si ňáký malý hloupý játro ne??? *1* Klikačka to je, naštěstí geniální a svýho žánru jedinečná!
-
-
Musím se dostat do bety, musím se dostat do bety, musím se dostat do bety....!!!
-
-
Hm, to neklapne. Closed beta proběhne v kruhu rodiných příslušníků a známých. Na Blizzconu 2010 rozdali pár beta klíčů a toť vše. Opravdu mi vydání D3 připadá zdlouhavé jako vydání Duke nukem forever. Na větu "when its done" jsem už alergický! Blizzard na Diablo 3 prostě nemá čas jinak si nedovedu vysvětlit,proč vývoj trvá od roku 2005 kdy byl původní koncept zrušen a přepracován do dnešní podoby. Myslím, že spousta fanoušků už se dostala do fáze, kdy i přesto, že bude Diablo 3 vyšperkováno k dokonalosti, tak přes flustraci z dlouhého čekání hra zklidí silnou kritiku.
-
-
Starcraft 1 měl být původně jiný, blizzard jej ale zrušil a udělal znovu a hraje se to dodnes! Jestli Blizzard bude potřebovat další 3 roky na vypuštění top hry, tak klidně a rád počkám. Raději hru od Blizzardu, než nějakou rychlokvašku ala C&C od EA.
-
-
Blizzard umi vydelavat a jeste lepe hry tvorit. Uz se tesim, az udelaji warcraft 4.
-
Pod tohle se můžu podepsat :)
-
-
A jak dlouho zatim cekaji lidi na D3? Uvedomujes si ze jen 2 a 3/4 roku, protoze predtim hra nebyla ani oznamena?
-
-
Omyl, na nový díl čehokoliv fandové čekají od vydání posledního dílu, pokud je šance, že pokračování bude. Myslíš, že fandové Gordona nečekají na nový Half Life, přesto že nebyl oficiálně oznámený? A s Diablem je to stejné.
-
-
Dokud to není oficiálně oznámený, maximálně si to pokračování tak přejou *2*
-
-
-
Kdybych měl desetikorunu za každej případ, kdy někdo něco takovýho Blizzardím hrám věštil, nemusel bych chodit do práce *5*
(...ale mrsknout by sebou mohli, to zase jo)
-
-
-
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a já tolik doufal, že to na podzim už vyjde
-
Leden to jistí. Kluci z Blizzu vědí, že v lednu není do čeho píchnout jaká je zima, tak nám pekelně zatopí ;)
-
Je tu ještě jedna věc co nepadla a to , že řada fanoušků Diablo II vyrostla a než vyjde Diablo III tak možná se hraním skončí :(
-
-
My jsme s třemi lidmi co už pracují domluveni, že na Diablo 3 padne dovolená :)
-
To zase já hrál jedničku i dvojku a trojka mě neláká. Na hraní her už není čas a krom toho to zase bude jen obyčejná klikačka.
-
Mam 23, hry hraju cca 13 let a nikdy s hranim neskoncim, to ti garantuju! :)
-
-
Pekny, ja ve 23 paril taky jako das a myslel jsem si totez. Ted je mi skoro o 10 let vic a zaparim max. 2-3 singlovky do roka, protoze na vic nezbyva cas. Treba budes mit vic stesti ;)
-
To si jen myslíš...
-
No to jseš teda velkej kluk. Jsem zvědavej, jestli budeš hrát i ve 35.
-
-
fanoušci Diabla 2 si rádi najdou čas i na trojku, to ti garantuju *1*
-