Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ze android neumis pouzivat neznamena, ze je spatnej, v androidu viry neexistujou, uz z principu fungovani androidu nic jako vir nemuze fungovat, stejne tak v androidu je normalne rizeni pristupu aplikaci a muzu rucne povolit/zakazat co ktera aplikace muze delat
  • protoze iovecky za vsechno platej *14*
  • stál mě přeš 20 tisíc, prvně mě odešlo napajení, kompletně se odlomilo, pak mě odešla led obrazovk. Dal jsem do něho přes 25 tisíc aji s opravami :)
  • Majitel Asusu za 12 tisíc ? kdybs měl za 70 papíru asus ? měl bys stejný názor ?
  • Expert. Macbook za 70K *1* *1* Jo Ašuš to je kvalita co? To je pošušnaní. Užívej, já se ti jako bývalý majitel Ašušu směji..
  • proč si myslíš, že všechno jde prvně na IOS a potom za půl roku na Android? *1*
  • "Řekl bych, že asi něco dělají sakra dobře, když je to nejbohatší firma" ano vědí jak přesvědčit lidi že bez applu se nedá žít a taky porovnávat macbook za 70 tisíc že je lepší než asus za 20 že ? postavím vedle sebe stejně drahý asus nebo levono a ani sám nebudeš vědět pro co za co apple ... a že apple má lepší os než microsoft může říct jenom hipster,,,
  • *1* *1* *1* *1* v čem je lepší v aplikacích, že tam může vlízt každý šmejd, a že tam není žádná kontrola, absolutně nevíš o čem mluvíš, IOS je na aplikace král, odladěné, jelikož to kontrolují.
  • tak myslet si to muzes, ze ano...a android je co se tyka aplikaci rozhodne lepsi, na to, na co ho ja potrebuju
  • Vidím, že je to tady samý znalec Applu, že ti největší kritici Applu jsou ti, kteří v životě nepoužívali OSX či IOS. Řekl bych, že asi něco dělají sakra dobře, když je to nejbohatší firma, firma s největší hodnotou, firma s nejlepšími akciemi apod. Co na to říct, zavístiví čecháčci, na co nemáme, tak poplivat, po nadávat si a v sugerovat si, že je Win a Android jsou lepší systémy, a že Apple jen předražený produkt pro ovce...
  • Jó nejlepší systém co existuje...plně uzavřená platforma....nejlepší... *2* *2* *2* Ale sem pro OSX, až bude jeho penetrace na trhu obdobná jako u Win, to pak uvidíme i masivní rozšíření havěti pro onen jedinečný systém *15* *15*
  • vlastik.plaminek
    Pokud je OSX a iOS celkově stejný bordel jako shiTunes tak radši tu win plečku. Už se nemůžu dočkat, až naplním poda a ten virus budu moct odinstalovat.
  • možná by ses mohl probudit z toho sna, že se všechno toči okolo her. Mám pocit, že z hraní na PC se tu dělá nějaké nové náboženství nebo co...
  • presne tak, na hernim webu kde se resi hry se urcuje podle her, kdo by to byl rekl...
  • přesně tak, nejlepší OS se určuje podle počtu her *7*
  • opravdu nejlepsi...sice v nem spustis asi tak 3 hry ale je nejlepsi... iovce se projevila *6*
  • Jasně. Zapni si svůj ohryzek, vyhoň si ho na retina obrazovku a neustále si opakuj, jak ti všichni závidí.. *3*
  • nezávid a zapni si svého plastové androida a starou win plečku...možná si někdy našetříš a zjistíš, že OSX je nejlepší OS, co existuje *5*
  • He to nekdo pouziva? *15*
    http://theoatmeal.com/comics/apple
  • Dík chlapi ale nie som hlúpy. Hry mám prehľadne zoradené v kategóriách. Vadí mi, že sú hry rozhádzané - napr. mám kúpené oba remaky Monkey Island, lenže prvý sa volá "The secret..." a druhý sa volá "Monkey Island 2..." a v knižnici sú úplne na inom mieste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit