Přejít na výpis diskuzí
Bethesda udeřila na tvůrce Minecraftu kvůli názvu hry Scrolls
5.8.2011 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Já bych zažaloval všechny co používají ve hrách "The". To by bylo prachů.
A nebo rovnou všechny co používaj "E". Jejda.
No každopádně by vůbec nebylo od věci aby tyhle uhozený intellectual property laws chcíply, čím dřív, tím líp. -
-
Po tom, co si IBM patentovalo postup patentování, tak bych se ani nedivil, kdyby si někdo nárokoval práva na celou latinku :)
-
-
nějáké podobné budliky budliky tu bylo, když bylo Mirror's Edge, kvuli názvu Edge (souviselo to něják s mobilní komunikací/operátorem či co) pokud dobře pamatuji, blbost prostě.. ať drží kravaty hubu starají se o prodeje a distribuce a ať leští svoje candáty nad jejich sporťákama a novýma kozama co koupili manželce.. vývoj a názvy ať raději nechají vývojářům..
-
-
ámen.
-
-
Aha zazalujme tvorcov hry Call of Juarez, pretoze tu mame Call of Duty.
Zazalujme Red Faction, pretoze tu mame Red Orchestra.
Zazalujme World of Warcraft, pretoze tu mame World at War....
(Nepamatam sa ktore hry boli skor ani som to nezistoval, takze to nemusi sediet, kazdopadne pointa ostava) -
Vždyť stejně polovina lidí ani neví, že je to série the elder scrolls, ale prostě morrowind, oblivion a skyrim.
-
-
a nekterym i Arena a Daggerfall :)
-
-
Spousta lidí na tamto světě vede očividně velmi zbytečný život.
-
-
Mocného inkvizitora na ně!
http://reddwarf.nikee.net/index.php?video=30 -
-
*1* He he, akorát nedávno jsem si říkal, že si dám celý seriál znovu. Náhody neexistujou!
-
-
-
Souhlasím s názorem, že sami moc dobře vědí, že by u soudu neuspěli a je to jen reklamní tah.
-
-
Sláva ti. Aspoň někdo to chápe. Tohle je jedna z těch levnějších reklam vzhledem k tomu jaký tím vyvolají poprask.
-
Ale v koho prospech? Zatiaľčo Elder Scrolls je väčšine hráčov vrátane mňa veľmi známa značka, o Scrolls som vďaka tejto žalobe počul poprvykrát.
-
-
A co boty, nechtějí si vzít jeho boty?
Ale přijde mi trochu divný, že by Bethesda udělala takovejdle přešlap. Tohle totiž nemůže (?!) projít ani v Americe a akorát by jim to hodně pošlapalo pověst. -
jde jen o publicitu nic vic nic min. agresivni reklama, to je byznys
-
Hanba!Hanba Bethesde!!
-
američtí idioti nic víc se o takové p*ovině říct nedá