Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak si račte přát, ozvalo se ze sluchátka

Dark Souls neobsahuje roleplay (leda že bys chtěl roleplayovat týpka s mečem/sekyrou/lukem), dialogy a různé volby postupu jsou ve hře upozaděny na minimum na úkor akce, ergo se tedy jedná spíše o akční hru než o rpg, tento žánr se pak proto nazývá (překvapivě) akční rpg, v případě Dark Souls je pak tento poměr, dle mého skromného odhadu, tak 85% akční složky a 15% rpg prvků. tudíž by se o něm mělo mluvit především jako o akční hře, nazývat ho čistokrevným rpg je pak zcela chybné
  • Řekl kvalitní RPG, myslím že tím myslel i stylu Baldurs Gate

PS: původně jsem provokativně nechtěl dát ani to info k BG :D Jsem zvědav na minusy :P
  • nie je to ziadne fantasy. vsetka magia v hre je len technologia ktorej obyvatelia sveta nerozumeju. vsetko co sa javy ako fantasticke a magicke je tech ktory v tom svete ostal po minulych civilizaciach
  • Cool. Já věděl, že to má ještě přesnější název, ale nemohl jsem si na správný výraz vzpomenout.
  • del0
    +1
    Konkrétně je to sci-fa (science fantasy).
  • Ty nemusíš vůbec nic. Je to nabídka pro ty, co o to stojí.
  • ne, jsem na začátku, v Undead Parish - v kostele či klášteře, ještě jsem ani nezazvonil na ty zvony. Hraju to bez návodu. Asi dvě hodiny jsem se pokoušel porazit draka na mostě, než jsem to vzal a prostě kolem něj proběhl. Zabiju ho později.
  • Vojta_Ilavsky
    Seknul jsem se, ale i přesto to není chyba měnící smysl věty..
  • Neplést si sci-fi s high-tech fantasy. Rozdíl asi jako mezi kuřetem a jablkem.
  • Jestli, když už... Proboha, jestli píšeš na mobilu, zapni si autocorrect, jestli na PC, dej si pěstí.

Nebo vlastne... Dej si rovnou pesti, grammar nazi wannabe, ktery ani nezvladne napsat prispevek bez chyb, si nic jineho nezaslouzi.
  • byl by aji nějaký argument, proč to není RPG?
  • kazdemu pribeh sedet nemusi to je jak u knizky, nicmene z toho co pises mi to spis pripada, ze jsi necetl rozhovory nebo jim nerozumel
  • Ono je to tak, že aktuální backeři se do bety dostanou 17.ledna a ostatní zájemci si 26.ledna budou moct hru v early accessu koupit na Steamu, čímž se jim taky zpřístupní stejná beta verze.
    Takže na Steamu to najdeš až od toho 26.ledna :)
  • dark souls a rpg ? ty si dobre mimo
  • Já naposledy o svátcích, heč - první Deus Ex (asi po stoprvé už) *2* O letní dovolené to vidím zase na Vampire: Bloodlines (po sto dvacáté třetí).
  • Od známého jsem slyšel, že Zaklínač 3 je skvělé CRPG, když tak to zkus. Za zkoušku nic nedáš...
  • del0
    Tak to bylo slabší.
  • Vojta_Ilavsky
    Má úcta, pane.
  • To on chudák nehrál, nemá komp, aby to rozjel... Má jenom ntb z roku 06 a to zvládá jen před renderované hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit