Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • matty-the-gamer
    Nová generace... stará generace... To mě nezajímá, hlavně když to dorazí na PC.
  • Kdo jsou jako ti "všichni", kdo na tu hru čeká?! Vzhledem k tomu, jaký propadák byl první díl, tak na ni asi moc lidí nečeká...stejně jako celé Česko nesmutní nad ztrátou Havla. Novináři jsou ale profíci a iluzi, že je tomu tak se snaží vytvořit dokonale*7*
    • Spades
      Nezalezi na knvatite fanousku, ale na kvalite
      Priklad:
      Myslis, ze kdyby vysel jen 1 CoD, tak by ho ted nekdo z tech co ted doma smazi MW3 hrali?
      Najdou se lidi co stale hrajou CoD 1 i kdyz je jich malo
      To same mas tady - Ta hra je skvela, neni pro kazdeho, ale ti, kterym se ta hra libi ji milujou.
      • Psychotic
        A venku svítí sluníčko a jednorožci se pasou pod duhou.
        Hry jsou už pár let součástí masové kultury a proto záleží na kvantitě.
        Navíc aby někdo použil výraz "kvalita fanoušků", to už musí být arogance nejvyššího kalibru. Tvůj příklad s CoD je naprosto zcestný: aby někdo hrál CoD 1, musel ho hrát kdysi dávno a musel se mu hodně líbit, aby se k němu vracel. To ale nemá s nějakou "kvalitou fanouška" nebo jeho věrností značce nic společného, jen s prostou nostalgičností. Hráč, který začal aktivně hrát dejme tomu v roce 2005 už nemá důvod hrát CoD1, protože zatím vznikly daleko lepší hry a když ho nehrál, když vyšlo, nemá důvod ho upřednostňovat.
    • Kdyby to byl az takovy propadak,tak by nad dalsim dilem pravdepodobne ani neuvazovali.
      A plno lidi,vcetne me,se ke hre dostali az delsi dobu po vydani na doporuceni znamych,na internetu atd.
      Takze tech lidi zase tak malo nebude.
      • CrocoRay
        Celkem souhlasím. Ale pravdou sice je, že to nebyl až takový propadák (to by vážně o dalším díle asi moc neuvažovali), ale příjmy nebyly natolik vysoké, aby se vydavatelům zdály dostatečně uspokojivé. Každopádně recenze byly kladné, je kolem toho fanouškovská základna, o hře se hodně mluví jako o kvalitním titulu, který ale nebyl dostatečně doceněn, což by mohlo přilákat další zvědavce a tímpádem by nemusely být zisky z dalšího dílu až tak špatné. Pokud se ale ani tento díl nějak neprosadí, tak na trojku můžeme zapomenout. To už ale určitě každého z nás napadlo, takže držme vývojářům palce a hlavně ať si to každý komu se hra zalíbí, koupí.
        • Souhlasím. Ono s takovýmhle časovým odstupem už tolik nezáleží na tom, jak se hra prodávala, ale jakou reputaci si v mezidobí vydobyla. To je to samý jako Deus Ex. Taky se prodával blbě a byl jedním z důvodů, proč krachnul Ion Storm, přesto se díky jeho skvělý pověsti udělal po deseti letech megaúspěšnej DE3 prequel. BG&E sice nemá až takovej kultovní status, ale dobrou pověst a oddaný fandy má taky.
    • BGE má podobně jako Psychonauts, PS:T nebo Outcast velice oddanou fanouškovskou základnu, která by byla hodně vděčná za pokračování. Navíc je tu zvláštní jev, kdy ta hra je pořád omílaná, sice na sebe nevydělala, ale spousta lidí si jí chce zkusit a sežene si ji jen proto že se o ní pořád dokola píše.
    • wut
    • Mechwarrior_bw
      to že bol Beyond Good & Evil propadák je zase tvoja iluze *7*
      • O tom, že to byl finanční propadák máš odkaz i v tomto článku, o tom že to byl propadák u hráčů svědčí i nulový zájem v zdejší diskuzi, takže se můžeš čertit jak chceš, ale na tomto holém faktu nic nezměníš.
        Ale za správného použití pravdy a lásky se dají dělat divy, takže nepochubuji, že opět zvítězí pravda o hře na kterou "všichni" čekají... *6*
        • GlaDOS
          To je jen pouze tvojě utkvělá představa, že hra byla propadák. Fanoušků má více než dost ale tomu, kdo chce jít mermomocí proti proudu to asi těžko vysvětlím, že?
        • Moc dobře se ta hra neprodávala, ale pro spoustu lidí je to jedna z nej her (ale to ty bohužel nepochopíš).
          • Přesně, soudit hru podle prodejnosti je stejně ubohé jako jeho narážky na slabotu této hry.. Náhodou jsem na ni narazil tak rok, dva zpátky a projel jsem ji hned 2x, líbila se mi. Originální, sympatická, pěkná hudba doplňující pěkný příběh.. Podle mě je celkem dost Underrated *13*
        • Mechwarrior_bw
          finančný ? možno ... ale to že sa nejaká hra nepredáva ako párky v rožku ešte neznamená že je to prepadák. Za prepadák považujem dielo ktoré pre svoju nízku kvalitu získalo minimálnu pozornosť a nie mimoriadne kvalitný produkt ktorý zaujal menej početnú skupinu hráčov.
  • CrocoRay
    Je mi jedno na jakou generací konzolí to vyjde a budu rád, když to vyjde i na PC. Hlavně ať BG2 nejde ke dnu a opravdu jednou vyjde. Jednička je v mých TOP5 ze zhruba 250ti dohraných her.
    • RavenHolm
      Přesně tak. Kdo jednou BGaE hrál, ví o čem je tu řeč.
    • Presne tak Mam dohrano taky na 300 her a tohle je tez v TOP FIVE...
  • Na dvojku se tesim moc.Jen tedy doufam,ze pokud hru nakonec vydaji jeste na tuto generaci,tak hru neuspechaji.
    Radsi at si daji na cas a vydaji vypiplanou hru,nez uspechanej paskvil.
    Prece jen,kdyz jeste nedavno tvrdili,ze na tuto generaci to nepujde,tak hra je nejspise v hodne ranne fazi.
    • michaliuz18
      Alebo je z časti uz hotová len o tom mlčia ako VALVe o HL.ep.3 ?:)
      • good one *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit