Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvoe ... to jsem si také mohl říct , když jsem viděl jak můj šíleně nedokonalý program poskakuje po obrazovce ... stačí počkat na nové železo ;)
  • tato hra je tak velka,ze ji nikdy nedokonci!Ted jsem si stahnul s ps plus battlefield 3,A muzu vam rict,i na ps3 jsou ty mapy moc velky.problem je ze tam nejsou tak perfektni strety s neprateli,jako v MAG.A grafika?moc presviceny.A nic moc.To teda MAG a Killzone3 jsou stokrat hezci a promakanejsi v multaku jak toto!hruza hruza,jeste ze jsem to nekoupil.Pc ckari by si meli skusit MAG.sorry je lepsi.
    • By si si mal vyskusat BF3 na PC, sorry je lepsie ako na PS3.
      • No jestli tam lidi bojujou tak chaotycky jak na ps3,tak radsi ne,ponevads velka bitva na velkem bitevnim poli,neni team deth match v COD.Kazdy jde sam za sebe pro smrt,a to neni dobre!
  • Jack1947
    Beyond Good & Evil , hra co mi tak nejak utekla (nebo nezustala ve stredu meho zajmu). Nuze asi je nejvyssi cas to oprasit a doplnit si znalosti. *15*
  • Ferdis2
    "Upřímně řečeno, bylo by velmi náročné vydat něco podobného ještě na současné konzole"
    Na tieto Ancelove kecy už začínam byť fakt alergický. Ak by sa BGaE predalo 7 melónov, tak by z rozsahu hry hneď nebol problém a pokračovania príbehov Jade a Pey'ja by sa na nás sypali každý rok, až by nám z nich bolo zle.
    Ancel iba nechce priznať, že mu Ubisoft na sequel dal k dispozícii minimálny team a preto to i tak vypadá....
  • Toto na PC nevyjde? Jednotka bola skvelá, napriek tomu, ako sa tvárila nenápadne popri vtedajších hrách.
    • Taky jsem se prave chtel zeptat, ze tam jsou jen nove generace konzoli napsane. *13*

Na Wiki je napsane i Microsoft Windows, tak by to i na PC byt mohlo, ne?
      • Bylo by poněkud prasácké nevydat sequel hry na platformu na kterou předchozí díl vydán byl (Bohužel se to děje).
  • Jo tak na tohle se opravdu hodně těším
  • Cosi
    Když se IGN optali, jestli to znamená, že půjde o původní Beyond Good & Evil ve větším měřítku, Ancel odpověděl, že "větší" bude pouze míra hráčovy svobody.

We asked Ancel exactly what the new consoles will allow. Is the sequel simply Beyond Good & Evil 2 but bigger?
    “More than ‘bigger,’ it’s the freedom we want to give to the player,” Ancel explained.

WTF překlad? I samo o sobě ta česká věta je divná. To mě trklo do očí.
    http://www.ign.com/articles/2013/07/17/michel-ancel-discusses-beyond-good-evil-2
  • Odulin
    Jestli se na něco těším, tak právě na pokračování BG&E. Kouzelná hra.
  • koukam ze Ladislav Loukota dneska nema co na praci :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit