Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je to skvělá. To tato recenze je odpad...
  • Slušně: Redaktor co napsal tento článek asi nechápe, o čem je příběhová hra. Jeho článek hru jedině kritizuje.

    Neslušně: Redaktor tohoto článku je naprostá piča, která umí zrecenzovat možná tak League of Legends, a i tam by si stěžovala že je to na ni moc težké. Rád bych věděl, jestli redaktor tuto hru vůbec hrál, a nebo se na ni jen někde podíval.

    Prosím pošlete mi odkaz na další recenze od tohoto redaktora. Moc rád bych si přečetl jeho uražky i na jiné hry. Je smutné vidět hloupé lidi jako je on, jak si hrají na největší kritiky světa, a při tom jen neobjektivně uráží cokoli co se jim nelíbí.
    • Jack1947
      Opravdu nechápu že nenajmou někoho jako ty tak osvíceného chytrého sečtelého... co nezná subjektivní názory ale jen objektivní.
    • No hlavně, že Ty neurážíš nikoho...... Je smutné vidět hloupé lidi jako jsi Ty, jak si hrají na největší kritiky světa, a při tom jen neobjektivně uráží cokoli co se jim nelíbí.
  • Hru jsem si zahral aniz bych si predem precetl jakouloliv recenzi a byl jsem moc spokojen. Hra me bavila a nenudila. Za tri vecery dohrana. Dost nechapu spatne hodnoceni, takove si hra nezaslozi.
  • horší recenzi jsem snad ještě nikdy nečetl..vyhoďte toho idiota, co ji dělal.
  • Recenzent je asi rádoby génius, který vytvořil stovky daleko lepších her. Doporučoval bych mu návštěvu lékaře. Případně ať si hru zahraje znova a vcítí se do hlavní postavy lépe...a pak znovu napsat recenzi
  • Túto recenziu by som zhodnotil asi tak,že dotyčný recenzent tu hru hral (alebo nehral,cuz to tak vypadá) ako nejaký "ajnštajn".Hra B:TS je o pocitoch,o dráme... o tom,aký ťažký život niektorý majú.Nie o premýšľaní blbín typu: "To nedáva zmysel !".Každopádne,recenzent túto hru nepochopil,necitíl ju,iba sa na ňu pozrel a povedal si: "Hmmm,je to píčovina,napíšem totálne hatovaciu rezenciu" a tak to aj podľa všetkého bolo."I'm done with you, goodbye" *9*
  • Nemyslím, že Beyond: Two Souls je vynikající hra, ale zase tak špatná, jak je řečeno v recenzi, není. Ta různá klišé se mi taky nijak zvlášť nelíbí, akční kapitoly mi tam taky moc neseděly. Rozházené kapitoly jsem však bral, že jsou tam z nějakého důvodu a ne jen tak z libovůle. Já bych dal 7, možná 8 za emotivně silný příběh. Především kapitola mezi bezdomovci mě úplně rozsekala.
    Vaše hodnocení "na sebevraždu" je tristní. Recenzent je už za ta léta v branži poněkud přejedený a jen tak něco ho nerozhází. Jeho recenze je strašně cynická.
  • Vaše recenze jsou úplně o ničem!!!!Běžte psát recenze na hrubost toaletních papírů!!!
  • Beyond: Two Souls mi sedla. Dává hold relativně klidným hrám jako je Syberia a podobným adventůrám, ikdyž tady to zcela adventůra nebyla. Byl to prostě životní příběh postavy, která si za život lecos zažila. Já takové hry mám rád, takže nemám s tím problém. Není nic horšího než recenzent, který projeví svoje osobní postoje a napíše negativní recenzi na typ hry, který zcela nemusí. Potom to degraduje hru přestože to je to unikát. Říkám, hru jsem si užil a navíc jsem ji potom viděl sestřihem jako film, což nebývá ale tady prostě stačí se kochat příběhem. Pro mě 10/10
  • Podle mého názoru, je Beyond: Two Souls typ hry, u které nemá člověk přemýšlet ale cítit. Emočně na mě hra zapůsobila víc, než kterákoli jiná.
    Nechápu toto hodnocení. Recenze je o zhodnocení přijetí hry a názorů lidí. Toto byla subjektivní kritika.
    Děkuji a více na tyto stránky nepřijdu.
    Sbohem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit