Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Opravdu nechápu že nenajmou někoho jako ty tak osvíceného chytrého sečtelého... co nezná subjektivní názory ale jen objektivní.
  • Hra je to skvělá. To tato recenze je odpad...
  • No hlavně, že Ty neurážíš nikoho...... Je smutné vidět hloupé lidi jako jsi Ty, jak si hrají na největší kritiky světa, a při tom jen neobjektivně uráží cokoli co se jim nelíbí.
  • Slušně: Redaktor co napsal tento článek asi nechápe, o čem je příběhová hra. Jeho článek hru jedině kritizuje.

    Neslušně: Redaktor tohoto článku je naprostá piča, která umí zrecenzovat možná tak League of Legends, a i tam by si stěžovala že je to na ni moc težké. Rád bych věděl, jestli redaktor tuto hru vůbec hrál, a nebo se na ni jen někde podíval.

    Prosím pošlete mi odkaz na další recenze od tohoto redaktora. Moc rád bych si přečetl jeho uražky i na jiné hry. Je smutné vidět hloupé lidi jako je on, jak si hrají na největší kritiky světa, a při tom jen neobjektivně uráží cokoli co se jim nelíbí.
  • Hru jsem si zahral aniz bych si predem precetl jakouloliv recenzi a byl jsem moc spokojen. Hra me bavila a nenudila. Za tri vecery dohrana. Dost nechapu spatne hodnoceni, takove si hra nezaslozi.
  • horší recenzi jsem snad ještě nikdy nečetl..vyhoďte toho idiota, co ji dělal.
  • Recenzent je asi rádoby génius, který vytvořil stovky daleko lepších her. Doporučoval bych mu návštěvu lékaře. Případně ať si hru zahraje znova a vcítí se do hlavní postavy lépe...a pak znovu napsat recenzi
  • Máš snáď niečo proti B:TS ? Jak tak vidím,tak si si len počumel na recenziu a napísal: "to je píčovina !" *13*
  • Pre mňa bolo Heavy Rain,strašné klišé.Všetko sa dalo očakávať,a ešte aj ten príbeh.Ten je len obyčajná detektívka,ktorá sa ale snaží urobiť dojem na city,avšak to sa jej nedarí.B:TS bolo originálne,niečo iné,a krásne napísané (BTW hraješ za sexy kočku *3* ),tlačilo na emocie (SPOILER ALERT hlavne keď si prišiel za svojou mamou,ukončil si jej trápenie SPOILER ALERT)

    Heavy Rain by som dal 7/10
    Beyond: Two Souls by som dal určite 10/10
  • Túto recenziu by som zhodnotil asi tak,že dotyčný recenzent tu hru hral (alebo nehral,cuz to tak vypadá) ako nejaký "ajnštajn".Hra B:TS je o pocitoch,o dráme... o tom,aký ťažký život niektorý majú.Nie o premýšľaní blbín typu: "To nedáva zmysel !".Každopádne,recenzent túto hru nepochopil,necitíl ju,iba sa na ňu pozrel a povedal si: "Hmmm,je to píčovina,napíšem totálne hatovaciu rezenciu" a tak to aj podľa všetkého bolo."I'm done with you, goodbye" *9*
  • Nemyslím, že Beyond: Two Souls je vynikající hra, ale zase tak špatná, jak je řečeno v recenzi, není. Ta různá klišé se mi taky nijak zvlášť nelíbí, akční kapitoly mi tam taky moc neseděly. Rozházené kapitoly jsem však bral, že jsou tam z nějakého důvodu a ne jen tak z libovůle. Já bych dal 7, možná 8 za emotivně silný příběh. Především kapitola mezi bezdomovci mě úplně rozsekala.
    Vaše hodnocení "na sebevraždu" je tristní. Recenzent je už za ta léta v branži poněkud přejedený a jen tak něco ho nerozhází. Jeho recenze je strašně cynická.
  • Vaše recenze jsou úplně o ničem!!!!Běžte psát recenze na hrubost toaletních papírů!!!
  • Beyond: Two Souls mi sedla. Dává hold relativně klidným hrám jako je Syberia a podobným adventůrám, ikdyž tady to zcela adventůra nebyla. Byl to prostě životní příběh postavy, která si za život lecos zažila. Já takové hry mám rád, takže nemám s tím problém. Není nic horšího než recenzent, který projeví svoje osobní postoje a napíše negativní recenzi na typ hry, který zcela nemusí. Potom to degraduje hru přestože to je to unikát. Říkám, hru jsem si užil a navíc jsem ji potom viděl sestřihem jako film, což nebývá ale tady prostě stačí se kochat příběhem. Pro mě 10/10
  • Podle mého názoru, je Beyond: Two Souls typ hry, u které nemá člověk přemýšlet ale cítit. Emočně na mě hra zapůsobila víc, než kterákoli jiná.
    Nechápu toto hodnocení. Recenze je o zhodnocení přijetí hry a názorů lidí. Toto byla subjektivní kritika.
    Děkuji a více na tyto stránky nepřijdu.
    Sbohem.
  • Na vaše stránky nepolezu, vaše kritika je k ničemu, výborná hra, kdyby někdo dal na vaše rady, tak by doma nemohl mít ani počítač, či by ho měl plný s*aček, souhlasím s obrik a Benos. Btw ani nevím jestli jste tu hru hrál!
  • je to luxusní hra davam 10/10 :))))
  • Naprosto nesouhlasím s recenzentem. Hra je skvělá, má napětí, humor, akci atd. Ano, je jiná. A o to autorům jistě šlo. Pan Grygar by si jistě raději zahrál již po sté omílané Call of Duty, Need for Speed či další ročník NHL. Tady však neví o čem píše. Hra jistě drobné chybky má, která je nemá, ale když je přehlédnete, tak si užijete skvělý příběh a atmosféru. 8/10 - a pokud máte rádi jako já Ellen Page, tak si ještě k hodnocení přidejte jedničku.
  • Jack1947
    5/10:? No po zahrani, zpocatku dobre... jen ta entita Aiden by nemusel tak vyuzivat svuj potencial, jeho tam skoro az presprilis. Kdyby vsechno v realu zajistila nejaka entita byla byt to nuda ne?! Takze takhle no, sice ceske titulky to je plus ale slo by to i bez nich za minus povazuji orizly obraz jak u filmu jenze tohle je hra. ( ze by nutna cenzura kvuli nahym scenam *15* )

    Secteno podtrzeno - nedopareno takhle ne a dalo se to cekat no. Holt podruhe do stejne vody nevstoupis neni to spatna hra, jenze cim dele hraje to kazi pozitek ta entita nez aby pomahala hratelnosti. Njn, tak snad lepe na PS4 s nejakou cerstvou exkluzivkou.

    Tohle ne, ,muze to byt sebekrasnejsi fotorealismus... kdyz hratelnost neni pohodlna. ( jo a hraju na tu druhou obtiznost, tyhle hry se musi hrat pro maximalni zazitek proste na tu maximalni moznou obriznost jinak to proste nejde).
    *4* Zahrat by si to mel kazdy vlastnik PS3 ale predtim Heavy Rain ten jsem hltal az do posledniho dechu. Takrka. *3*

    Bohuzel, ta ne moc pozitivni cast prevasila tu kladnou a hra utrpela hodne, minule to fungovalo pac to bylo vypravene paradne a tady bylo az moc kiksu. Ten hlavni Aiden
    to zkazil njn 6/10. Toho casu pomalu clovek by litoval... i kdyz zde bylo spoustu svetlych chvil. *4* To ale dobrou hru dobrou hrou nedela. Bohuzel. *12*
  • pekna hra ,ale terba ju prať ako príbeh nie akciu mna to bavilo hodne ,len škoda že v hre pokazili dejovú liniu ktorá je prehadzaná a hrač ma z toho guľaš ... Viac by bolo lepšie keby to šlo zaradom od decka - puberta - vyspelá - vojačka a koniec
  • Baj baj :o(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit