Přejít na výpis diskuzí
Beyond: Two Souls ukazuje, jak je na tom s hratelností
21.3.2013 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Ta grafika na videu teda nic moc... je vidět že to je pořad jenom na konzole
-
-
Teda, jestli má člověk patřit k "PC síle", když je členstvo tvořeno takovýma gumídkama, tak to potěš.
-
-
Jenze to si nepouzes ani na te pomyslne "druhe strane barikady". Tam se to temi gumidky taky hemzi v hojnych poctech. *3*
-
Realita gumídku realita...
-
-
BTW ten snih na prvni fotce je Fejk, koukněte do dalky a uvidite sníh 10 let starý hry
-
-
třeba jen malá vzdálenost vykreslování
-
-
Tak to je potom naprosto k ničemu... ve hrách nikdy nekoukám sám sobě pod nohy...
-
-
Zkrátka stačí říct, že závidíš, že si tuto hru na PC nezahraješ, páč kdybys hrál Heavy Rain, tak takhle neplácáš... *1*
Btw: Nastuduj si pojem DOF. -
-
nemyslis spis LOD ? DOF je rozostreni obrazu kde kamera nema focus, LOD je zhnusovani veci podle vzdalenosti
-
Jediný co malinko závidim je uncharted... Ale neni to závist jako jen spíš zvědavost co ta konzolička dokáže... A copak že bych se měl dozvědět o DOF tak zajímavýho aby to omluvilo extra super detaily 15 cm okolo postavy, a humus po 5ti metrech?
-
-
-
-
-
-
kde ze je ten gameplay ?
idealni hra na youtube rano ke kaficku a vecer na hajzlik -
Problém je iba tom, že čokoľvek lepšie sa okamžite portuje na konzole, ale naopak to akosi nefunguje. Vôbec ma nezaujíma grafická stránka,keď hra stojí za h..... Ako Pc hráč by som sa
pokojne aj čertovi upísal, keby som si mohol zahrať Heavy rain na PC. Iba chudák tu môže huhňať na tým, že dážď vyzerá na 10 rokov starú hru, keď potenciál podobných hier je v čomsi
úplne inom. Je smutné, že práve tento druh hier na PC akosi chýba a dôvody, ktoré sa uvádzajú, prečo tomu tak nie je, nie sú vôbec relevantné. -
-
Neupisuj se certovi, radsi si misto toho kup ps3, dnes je uz za hubicku a starsi hry te take vyjdou levne. Pokud nemas predsudky, ziskas tak desitky hodin skvele zabavy.
-