Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    já bych se bál přebujení. Pokud by se ale k tomu na dva roky přistoupilo stylem "vyházet zbytečnosti, přidat pár misí a dovyleštit" jo, taky bych si chrochtal.
  • Drtimlam
    Říká někdo, jehož úvodní "sračka" je jak z učebnice trolingu. Veskoslav občas sice píše debilně, ale povětšinou k tématu. U Tebe jsem si naprosto nevšiml, že by jsi psal k tématu. U ten první příspěvek je k FLAME WARS jako stvořený.....A neříkej, že nechápeš, co jsi za sračku napsal... *11*
  • jo, třeba Shadow Warrior, hujá!!!
  • Chtel jsi jiste rict rozdil mezi reedici a datadiskem. ;-)
  • Veskoslav
    To vím. Ale spíše bych se bál, že prodlužování by nepomohlo, spíše uškodilo:(
  • Robotron3
    V Rage byla řada věcí načrtnutých a nedodělaných, hlavně v level designu. Proto zmínka o delší tvorbě.
  • Veskoslav
    Ne, jenom narážka na to, že ani dva roky nemusejí stačit, naopak mnohdy můžou uškodit:)A navíc Rage není zase takové terno:) Je to skvělá hra, ale nejlepší? To určitě ne:)
  • Robotron3
    To má být nějaká výzva k trollingu?
  • Veskoslav
    To rozhodně ne;)Navíc by byla nejlepší pro Tebe, pro ostatní je něco jiného:)
  • Mato1987
    ešte dva roky a bol by to druhý duke nukem forever and ever :D
    rage je vynikajúca hra, len ten launch na pc hojne pohnojili :)
  • Robotron3
    Ještě tak dva roky vývoje a Rage by byla nejlepší FPS všech dob. (bez ironie) *4*
  • smejki
    A dyť Rage byl dobrej. Jen technicky zeslonili vydání.
  • Já mám takový pocit, že Id v poslední době pohnojí všechno na co šáhne a to jsem jejich velký fanda. Už jenom čakám, že bude zas Carmack spitovat svědomí na QuakeConu. No hlavně, aby už konečně, zase začali vydávat pořádný hry.
  • povedal najväčší troll games.cz odkedy tu nie je trol diskuzni
  • Veskoslav
    Jo jinak offtopic: Na Steamu je teď poslední CS za 5,49 a Legend of Grimrock za 2,74:)
  • Veskoslav
    No lákalo mě to koupit si to na Steamu ve slevě. Ale když jsem viděl, že za 14,99 si koupím: Deus Ex poslední, Orc Must Die 2, DLC k Trine 2 a Batman Arkhan City taky za 14,99, nebylo co řešit:) Tohle šíleně podělali s tou cenou. Za 30 euro si to koupí opravdu jenom masochista...
  • Veskoslav
    Já myslel mezi trolingem a netrolingem:(
  • smejki
    A dnes si řekneme něco o rozdílu mezi reedicí a sequelem.
  • a čo tie recenzie Fíííf, Nhl, Cool of Djuty, Asasíínov, atd...tie tiež nič nové nepridávajú, len ryžujú peniaze....prečo to zrazu pri niecom vadí a pri inom nie?
  • smejki
    korektor radí: nastavení obvyklÁ

id Soft jinak vydává zdrojáky úplně běžně, ni? Dokonce si Carmack při prodeji idu Bethině vyžádal zaručení práva v této tradici pokračovat. Spíš to zavání tím, že něco, co by udělali tak jako tak, označují markeťácky za bonus k omluvě. Ale no ták!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit