Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Oni nemoci neléčí, ale jenom je tlumí, aby ty léky lidi museli brát do smrti.
  • To je supr, že je možné hrát za farmacii. Tam se snaží aby lidé měli stále nějakou nemoc a problém aby vydělávaly.

    Zdravá společnost je pro tyhle firmy pohroma. Konec kšeftů. Zde to mohu provádět.
  • GlaDOS
    Nemělo je asi silné slovo, ale jako člověku co, taky o hrách nějaký čas píše, mi to přijde nesmyslné. Big Pharma sice připomíná tématem Theme Hospital, takže nějaká zmínka je na místě, jenže tady se porovnávají dva rozdílné herní žánry každý druhý odstavec.
  • Jen to, že je to starší neznamená, že si to nikdo nepřečte.
  • Z toho co som videl na youtube rozumiem ze hra nema poriadnu "story" single player campaign ako napr. Theme Hospital. Je to skor challenges sandbox. To je pre mna velke minus, Theme Hospital mala vdaka tomu peknu kontinuitu. Dnes je to skoro vsetko uz len " raw game engine".
  • Proč by nemělo ? Já o té hře slyším třebas vůbec poprvé. Nic mi neříkají teda ani ty další zmiňované z vašeho přizpěvku. Ale Theme hospital zmíněné v článku, to jo,to znám :D
  • S recenzí se nedá než souhlasit, neduhy tam jsou ale hra dovede i obstojně zabavit. Co se mi na hře hodně líbí, že kvůli nedostatku místa hra hráče slušně naučí bourat staré linky ze kterých vyjíždějí sice super účinná a bezpečná léčiva, ale prostě tolik nesypou a je potřeba postavit něco nového v čem je potenciálně větší cash $$$. Tento risk management a decision making o potřebě zrušit něco co zatím funguje je zpracován docela věrohodně.
  • Jack1947
    Jediná správná hra na nemocnici ( s humorem) je přece Theme hospital to ví každé malé dítě *4*

    Plus to psal Loukota takže minimálně dva body+.
  • Na hru jsem si počkal až když byla v Humble Bundlu a za danou cenu s ní jsem spokojen, nakonec jsem si pořídil i DLC, které slibovalo že z logické hříčky kde se za sebe skládají stroje stane skutečný tycoon. Chvilkově mě baví si tam budovat řetězce navazujících operací ale bohužel to moc dlouho nevydrží. Profesně jsem náhodou syntetický chemik a prvně mě ta hra zaujala právě tématem :D Nicméně o žádnou chemii se ve hře nejedná, jen nějaké ředění a koncentrování roztoků :) což ale nevadí a představivost si dotvoří své. Abych se vrátil zpět, nové DLC přidalo... jak to říct... spíš takový zmatek, nevidím nikde zas tolik změn, nebo asi nemám až takovou vůli se do nich ponořit. Na chvilku relaxace je to fajn :) ale propařené noci jako u OpenTTD u toho bohužel očekávat nelze. S uděleným hodnocením nelze než souhlasit.
  • GlaDOS
    Big Pharma (má vůbec smysl recenzovat půl roku starou hru?) není a ani neměla být tycoon. Hra je hlavně o optimalizaci linky a proto by měla být srovnána s TIS-100, Infinifactory nebo Human Resource Machine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit