Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já dostal v roce 1992 třiosmšestku a tenkrát stála 30 tisíc. A jo, bylo to tenkrát strašně hodně.

• Derp_1337

Věřím??? Cože?? Vždyť jsem napsal, že se obě strany navzájem obviňují. Ani jedni nejsou nevinní.

Jinak ti nechci kazit iluze, ale ono se to lehce kritizuje z pozvzdálí a když máš informace jenom až z druhé ruky. Ale kdyby jsi žil poblíž a měl možnost volby, tak radši za sousedy budeš mít IDF než fanatiky z Hamásu.

• goyim

Děláš klasickou chybu v tom, že věříš tomu, co říká IDF, na jejichž vedení byly vydány mezinárodní zatykače...

• Veskoslav

Jasně...Trump se prezentuje lépe jak Fiala. A jinak v hlavě v pořádku?:)

• Derp_1337

Tak Hamas "oficiálně" popřel jakoukoliv agresi. LOL. Ale někdo na ty Izraelské vojáky střílí a několik vojáků umřelo. 

Jak se to jen říká? Když to vypadá jako milice Hamás, když to má zbraně Hamás, když se to pohybuje po území pod kontrolou Hamásu a když to střílí na židy, tak se dá předpokládat, že to bude Hamás. 😉

Před 2 dny (28.10.) to už Izraelská armáda nevydržela a provedla odvetný úder na nějaké vůdce Hamásu. 

A teď se zpátky dohaduje a jedna strana obviňuje tu druhou z nedodržení příměří.

• V ukradené zbroji z Halo.

• Vážení diváci, a teď otázka pro paní Šárku. Který titulek se k obrázku hodí víc:

"Prezident dokazuje, že drží prst na tepu popkultury"

Anebo:

"TRUMP ZNEUŽÍVÁ HALO K PROPAGANDĚ!!1!!!1!1"

Odpovídejte zmáčknutím tlačítka před sebou.

• Pořád lepší když se politik prezentuje ve zbroji z Halo, než s Nutellou v ruce nebo v přilbě a neprůstřelné vestě.

• Tou vzdělanou menšinou myslíš začátek 90. let a zazobance, kteří si mohli dovolit 386ku za 50 tisíc? Nepamatuji, že by hráči her byli někdy považováni za vzdělance, a to ani v dobách Pongu.

• uaxpk

Ten energetický meč je na něj moc dlouhý. South Park tu jeho délku odhadl přesněni. 

• Whippeti-tlamicky

"Hamás rozpoutal nějakou ofenzívu." Můžeš to prosím více rozvézt? Jediné co je mne známo, že po mirovém jednání, vozidlo IDF najelo na starou minu, kdy Izrael toto označil za vědomé porušení příměří.

• Dobrej bizár. Z USA se pomalu ale jistě stává parodie na velmoc... bohužel pro nás.

• Neurazej bublifuky.

• Jevo83

Microsoft hlavne s ostatnymi tech firmami Trumpovi sponzoruje prestavbu Bieleho domu, takze nemyslim, ze su z toho velmi rozhorceni

https://www.cnbc.com/amp/2025/10/23/trump-white-house-east-wing-ballroom-donors-apple-amazon-meta-microsoft-google.html

• iSpirit

jo jo, trošku lepší "white trash." Mladá generace lidí bez vzdělaní a sebevědomí rozčílená na všechno a na všechny převážně na LGBT+ a podobné věci. Dost často sexuálně frustrovaní. Rychle propadající konspiracím. Je škoda, že tohle se páruje na herní scénu, ale bohužel už nejsme v minulosti, kdy hry hrála  více vzdělaná menšina. 

• To je zase maras 😂 neměl White house náhodou nějakou dobu předtím skandál s využíváním AI ghibli filtru s vygenerovanou fotkou kde běloch zatýká Mexičana (nebo obyvatele části latinské Ameriky) ? 😃

Je krásně vidět jak jde Trumpova administrativa na ruku mladým konzervativním klukům kteří mu za to budou aplaudovat - skoro se nabízí paralela s naším Turkem co do podobné základny voličů 🥲🥹 

• Veskoslav

Jako že Nintendo si chrání svoje věci? NIntendo, jeden z nejhorších korporátních parchantů, co hnije v současném herním světě:)

Nenapadlo tě spíše to, že by se MS musel potýkat s senilním děckem s IQ bublifuku?

• Corvus

Hned jak Trumpeta ráno otevře oči, jak je čilý, tak je čílý :-D běží do oválu a ukončí nějakou tu válku! Už by mu měl skutečně někdo ten řád šunky zl... totiž řád chcimíra velikého I. skutečně udělit. To, že neobdržel nobelkovku je doslova skandální! Takovej mírotvůrce! I v Číně ho nyní zahrnují dary! Inu, kam šlápne, tam vytryskne ropa a v jednom momentu k nebesům vzlétne 1000 běloskvoucích holubic míru!

• Derp_1337

Jo, Trump je strašnej šašek. Mě se třeba líbila Trumpova snaha zavést mír v Izraeli.

Trump: "Vyjednal jsem propuštění izraelských zajatců od Hamásu".

Reakce Hamás: Druhý den začali pohazovat po ulicích mrtvoly těch zajatců.

Trump: "Sjednal jsem mír v pásmu Gázy mezi Izraelskou vládou a Hamásem."

Reakce Hamás: O pár dnů později Hamás opět rozpoutal nějakou velkou ofenzívu.

• Rostej

Microsoft holt neni Nintendo, aby si svoje vlastnictvi chranil pred fasisty. Ale treba si jen nechteji zkomplikovat prodej XBOX divize a Gamepassu Arabum a Trumpovu zetovi....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit