-
Dpc změň si tu fotku,teplej nejsem takže se na to nemusím dívat.Dík
-
Zahrál jsem demo a je to fakt super záležitost - oceňuji kvalitní práci a peněz určitě litovat nebudu.
-
Ale jo dalo se to,az na toho annoidniho bosse na konci hry jsem se pobavil docela dost, sice na kratko ale ucelne...
-
jj taky mě to zarazilo *3*
-
druha veta a chyba...teda myslim si pretoze tlacit mrtvu kravu po strkovej ceste dava vacsi zmysel ako tlacit mrtvu kavu :D
-
No, demo a recenze velmi casto rozhoduji o tom, co si koupim a co ne. Je to prakticky tutovka, pokud me pozorovani je v souladu s recenzi. Ale nerikam, ze se to nekomu nemusi libit. Treba v recenzich spatne hodnoceny monster hunter se mi libil velmi.
-
áááá demo rozhoduje, jak vypadá celá hra, tady je někdo chytrej.... Dohrál jsem to, a musím říct, že je to mnohem "živější" než většina TPS... Vidíte postavy a ne jen osvalené hory, co mluví... Yakuza se zapřít nedá...
-
Nechci byt za kazdou cenu kriticky, ale uz podle dema se jedna o nezajimavou prumernou tuctovou hru. Drive by byla hodnocena 5/10, dnes je to 7/10.
Co me docela chytlo je tohle: http://spokojeny.blogspot.com/2012/03/unit-13-preview.html