Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jestli jsem už to někde neviděl nebo mi to jenom připadá divné.1 namakaný borec s obřím kulometem 1 no krásná baba že to tak řeknu a předpokládám že vy jako vaše postava jste ten něco mezi krásným drsňákem.Předpokládám taky že postupem hry bude robotů jenom přibývat a dávat se jim lepší zbraně nebo jiný vzhled.Každá firma může udělat sebe lepší trailer ale na hře to nic nezmění.To mi nepříjde jako plnohodnotný kousek do 21 století.
  • Kašli na to, je to tu samej rádoby intelektuál.
  • Nic nevíš o herním universu a už rejpeš .
    Co když to sou jen náký ubohý modely robotů atd.
  • A číslo do sportky bys na skladě neměl bullshite?
  • A jéjé rádoby inteligent .
  • Původní koncept Terminátora je mi o moc bližší než tenhle podivný mix "Já robot" s tupou Gears of stupidity herních principů ....
  • Ja bych raci adventuru u konce me napadlo asi milion moznosti *1* *1*
    Rikal tu nekdo scifi heavy rain? xD
  • No tak ve Star wars to nebylo nic extra stačil jeden Jedi na celou tlupu droidů.
  • bizi
    jen test funkcnosti diskuse.
  • proč furt to jedno klišé....matka kyborg..proč by jako měla mít tak ošklivý robonohy z kovu.....děs a běs....
  • hm..jasnej bullšit..
  • Člověk umí myslet ale umělá inteligence ne. Ta pouze počítá čísílka i když lajcky řečeno milionkrát lépe než sám člověk. Pořád ale neumí strategicky myslet a měnit strategii v průběhu. Pouze počítá se známými do něj nahranými věcmi a ty na které ho nikdo nenaprogramoval počítá sám. To bychom se ale bavili o REAL-SCIFI, což není zrovna správný výraz pro žánr fantasy :-). Ale je pravda, že tenhle trailer je opravdu ubohej, to už i droidi ve star wars měli lepší mušku... :D
  • Chachacha cha.. xD
    Proč si všichni myslí, že roboti musí být ti nej debilové pod sluncem? A tady tomu tak opravdu je. Musím si rýpnout.
    1) Proč je shazovali všechny na jedno místo, když věděli, kde jsou? Neobklíčili je a vzhledem k početní převaze bych je házel hned k nim...
    2) Roboti (vyspělí), by mělí mít "statické" zaměření na nepřádeli, takže ona nepřesnost by měla být způsobena jen házením zbraně, nacož evidentně hlavní hrdina si dovolí rozběhnout proti tlupě robotu a rozbíjet jim hlavy xD
    Já bych to nazval: Rambo: Future
  • Robot, který se netrefí ze dvou metrů? Vzhledem k vyspělosti čipů už dnes by souboj v nedaleké budoucnosti vypadal asi takhle: robot propočítá všechny možné úhybné manévry cíle vzhledem ke směru pohybu cíle a vystřelí o vteřinu dříve tam, kde se o vteřinu déle objeví hlava našeho hrdiny. Souboj robot vs člověk by v reálu trval asi pikosekundu. Akorát americké slátaniny nás krmí tím, že člověk "přechytračí" umělou inteligenci. Dnes už bohužel ne, což se dokazuje i na šachových partiích člověk vs AI.
  • 2Chris+ian -jj, taky na tom nevidím nic extra, sci-fi je o fantazii, ale tady mi nějak chybí, - masér, kočka a obrovský afroameričan bojují v tričku proti "robotům", kteří netrefí ani vrata od stodoly, a hrdinové se přitom můžou i sklouznout. Námět je tisíckrát otřepaný, a i když vím, že trailer je jen střípek celé hry, dávají do něj autoři většinou to, co považují za kvalitní.
  • Ale vubec ne, nechi po hre realitu. Mam rad sci-fi a fantasy, ale propracovany a inteligentni a ne bezduchou strilecku zamerenou jen na nekonecny strileni tupych nepratel jak je posledni dobou v mode. *3*
  • Protože né všechny trailery se povedou a vystihnou o co ve hře nebo filmu půjde. Dokud nejsou známy další informace nebo dokonce gameplay video tak na nějaké soudy je brzo.
  • to sem zvedav jak to dopadne, napad je vybranej z ghost in the shell, takze pokud vyuzije potencialu tohoto tematu, pak by hra mohla dopadnout velmi slibne
  • Osobně taky nemám rád odsuzování hry na základě traileru, na druhou stranu právě trailer by měl hráče nabudit a tenhle dělá pravej opak, ta přestřelka je prostě příšerná a když je příšernej trailer, proč bych si měl myslet, že hra bude mnohem lepší ?
  • Koukám že ti nedochází že je to jen hra a ne dokument ze života vojáka budoucnosti. Nehledej ve hrách něco co by pak nebyla hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit