Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak toto je super, ten trailer ma ma navnadit alebo odpudit? ... hra bude priemerna nicim zaujimava ...
  • Nevím jestli jsem už to někde neviděl nebo mi to jenom připadá divné.1 namakaný borec s obřím kulometem 1 no krásná baba že to tak řeknu a předpokládám že vy jako vaše postava jste ten něco mezi krásným drsňákem.Předpokládám taky že postupem hry bude robotů jenom přibývat a dávat se jim lepší zbraně nebo jiný vzhled.Každá firma může udělat sebe lepší trailer ale na hře to nic nezmění.To mi nepříjde jako plnohodnotný kousek do 21 století.
  • hm..jasnej bullšit..
    • A číslo do sportky bys na skladě neměl bullshite?
  • proč furt to jedno klišé....matka kyborg..proč by jako měla mít tak ošklivý robonohy z kovu.....děs a běs....
    • A jéjé rádoby inteligent .
  • bizi
    jen test funkcnosti diskuse.
  • to sem zvedav jak to dopadne, napad je vybranej z ghost in the shell, takze pokud vyuzije potencialu tohoto tematu, pak by hra mohla dopadnout velmi slibne
  • Ja bych raci adventuru u konce me napadlo asi milion moznosti *1* *1*
    Rikal tu nekdo scifi heavy rain? xD
  • Chachacha cha.. xD
    Proč si všichni myslí, že roboti musí být ti nej debilové pod sluncem? A tady tomu tak opravdu je. Musím si rýpnout.
    1) Proč je shazovali všechny na jedno místo, když věděli, kde jsou? Neobklíčili je a vzhledem k početní převaze bych je házel hned k nim...
    2) Roboti (vyspělí), by mělí mít "statické" zaměření na nepřádeli, takže ona nepřesnost by měla být způsobena jen házením zbraně, nacož evidentně hlavní hrdina si dovolí rozběhnout proti tlupě robotu a rozbíjet jim hlavy xD
    Já bych to nazval: Rambo: Future
    • Nic nevíš o herním universu a už rejpeš .
      Co když to sou jen náký ubohý modely robotů atd.
  • Původní koncept Terminátora je mi o moc bližší než tenhle podivný mix "Já robot" s tupou Gears of stupidity herních principů ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit