Biomutant – recenze očekávané akční hry
-
Tak jsem si zahrál a vůbec se nebojím napsat, že ta hra je odpad. To čekání než ty zvířata domumlaji a pak ještě ten vypravěč. To mi Teda začalo velmi rychle hodně vadit. Ta siege kde tedy údajně brali inspiraci z mordoru. To teda bylo něco. Když nikdo chce dělat něco jako ubisoft a nemá zdroje, zkušenosti ani talent, tak z toho vyleze biomutant.
-
Za 15e i s ME Legendary Edition ;)
Podle toho co jsem zatim videl, hra vypada velmi dobre, i presto, ze nespada do me komfortni zony.
-
Paradoxně to bude jedna z těch her co dojela na odklady a možná i trochu větší hajp, ale to nevadí vím že mě to bavit bude, kdyby to bylo indie tak by to možná mělo i lepší hodnocení, protože tam opravdu nic podobného není. Jinak za mě furt dost originální. I kdyby to byl jen takovej ne uplně zdařilej experiment.
-
Která otevřená hra nemá prázdnej svět ? nebo mrtvej...
-
Je mě 30 let a moc mě to baví.
-
No, ono mi to pripada ako celkom dobra hra...otazne je, pre aku vekovu kategoriu...decka se celkom vyblaznia, ale dospeli by mali siahnuť po niečom inom...
-
Verim, ze pro tebe to Veskoslave bude ideální hra. Nenech se odradit a jdi do toho.
-
Ja nevim, 1/30 recenzi neznamena nic moc. Podle toho co sem precetl, zkouknul, a ignoruju hnuj v podobe IGN a podobne, hra ziskava pozitiva hlavne za vizual a modifikaci zbrani na blizko, jinak je svet ponekud mrtvy, melee kombat je spatnej, range je lepsi, ale casem nuda, malo druhu nepratel, pribeh strasnej, jeden narator obkecava uplne vsechno ve hre, vsechny konverzace... za 15 euro v EA Play proc ne, za 60 éček ani nahodou.
-
Po přečtení asi 30x reviews musím říct že tadle jediná mi udělala radost !!
-
No, kvůli příběhu jsem to hrát neplánoval a když ostatní prvky fungují přinejmenším dobře, je pro mě tahle recenze vlastně dobrou zprávou :) Pokud nebude běhěm měsíce biomutant kompletně zašlapán do země, mohlo by být zaděláno na pokračování ve kterém už budou tvůrci jen zkušenější.
Díky Patrikovi za recenzi.
-
Z mého pohledu je u ARPG nebo spíše čtěme jako u hry kde je velká možnost ovlivňovat vývoj postavy příběh vedlejší. Důležitější je, jak zábavný combat je. Jaké možnosti mám a jak je to kolem nich balancovano. Každopádně recenze se mi líbila. Vše bylo popsáno jak to cítil. Žádné růžové básničky.
-
Po přečtení recenze, by člověk čekal tak 8/10. Když porovnám, jaké "skvosty" tady dostaly stejnou známku. Protože dle recenze je to skvělá jednohubka na 15 hodin zábavy, které chybí "hloubka".