Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite nebude BioShock v oblacích, byla by to nuda
14.3.2011 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
Jojo, mutanti / kyborgové / aliení organismy a do toho šílená umělá inteligence. Ou jéé. Levine teď dodal lehkou naději a naděje umírá poslední.
Ad Bioshock: Infinite: líbí se mi drobný detail, že při ládování kvéru používá i "plasmidovou" ruku. Ne jako v Bioshocku 2, kde na nabíjení zbraní používal hrdina neviditelnou třetí končetinu *2* -
A nevím proč, ale když to řekl, hned jsem si vybavil jednu audionahrávku z levelu Hephaestus z Bioshock 1, ve které Kyburz vysvětluje, jak sestavit EMP bombu, a na konci řekne: "Nothing ventured..." Já vim, jsem debil, no *1* *1*
-
Aha *3*
-
nakonec to prejmenujou jenom na Infinite *1*
-
zajeta znacka, neasi
-
Torchu nechápu, proč to vůbec pojmenovali Bioshock, když neustále říkají, že to s tím nemá téměř nic společného.
-
Sakra to vypadá dost dobře.
-
@Teo říká: "Nothing ventured, nothing gained!" Česky něco, jako kdo: "Kdo neriskuje, nic nezíská" *9*
-
A co takhle udelat System Shock 3, co? Hezky zpet do vesmiru to by byla lahoda
-
Ano, je to v textu i uvedeno..ze je to video z minuleho roku.
-
jo i když se to nedrží konceptu bioshocku, stejně bych si to v oblacích zahrál. Neměli nic měnit. mimochodem to video je půl roku staré, dobrý výkon
-
"Kurevsky" nudila v oblacích??...když vidim těch 10minut, tak mě to zase "kurevsky" baví *1*
-
bioshocky sem hral rad i kdyz se u konce dost opakovaly a upadalo pocatecni nadseni, ale na tohle si pockam sakra rad. to video je megalni- takovej stylovej svet sem jeste nevidel *5*
-
Well, nothing adventure - nothing game! Za mě: orginální, originální, originální...