Přejít na výpis diskuzí
BioWare chtějí v Mass Effect: Andromeda přidat na herním obsahu i humoru
25.11.2016 | Adam Homola
86 příspěvků
-
O ME se píše už tolik a prakticky denně že čekat dobrou hru už ani nejde, špatné zkušenosti... prakticky letos vyšlo vůbec něco co by bylo opravdu dobré ? nějak si nemůžu vzpomenout,,, vím že jsem hrál koncem nebo začátkem roku ještě Tomb raider, FC Primal, Division, Zaklínače +DLC a pár starších her,
a tak nějak rok uběhl, a nic nevyšlo,, teda až na dishonored ale ten si koupím pod stromeček
(sám sobě) možná přibalím i něco staršího v akci, -
-
vyšla spousta luxusních her. Tento roček ještě koupím nový FF XV a bude to celkem jen za rok 2016 útrata 15 000 ,- za hry. Naprostá spokojenost.
-
No, jestli to nebude jenom tím, že máš diametrálně odlišnej pohled na to, co je dobrý. Vyšla spousta super her. Division a FC primal bych za dobrý neoznačil, podprůměrný....to jo.
-
Dark Souls 3 + DLC.
-
Taky jsem celkem zklamaný. Tomu že vyjde letos Kingdom Come, jsem nikdy nevěřil, ale těšil jsem se letos aspoň na M&B: Bannerlord a Tides of Numenera. Všechno odloženo na 2017 :/
-
DOOM, The Witness, teď Battlefield a Titanfall, ještě X-Com a Civka a spousta menších her
-
-
Homeworld: Deserts of Kharak *3*
-
-
-
Čte se to vážně dobře. Doufám, že alespoň z poloviny to je pravda. Strašně rád objevuji nové věci *14*