Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně doufám, aby tam byla nějaká dobře napsaná postava. Něco jako Garus. Postavy mě totiž celkově shodili DA:I, protože tam nebyl až na Varrica nebyl nikdo "normální".
  • Jestli bude gameplay toho prvního vypadat alespoň trochu dobře, tak si to moc rád předobědnám.
    • ja hry od bioware vynechávám a nezdá se že by mi neco chybelo
      • Kdyby tu byly jiné lepší RPG tak neřeknu, ale Zaklínač vyšel už před rokem a půl a Bethesdu zase osobně nemusím moc já. Takže co jiného mě zbývá?
        • Samozřejmě platit :))) není jiná možnost, jak přežít
  • CRYPT
    Dnes zakoupena Super Deluxe Edition, takze doufam ze minimalne ME Andromeda bude tak skvelajako trilogie uvodniho ME
  • Chcelo by to viac volnosti, to mi na povodnom Mass effect vadilo.

Normalne by si robil prelety medzi planetami a sustavami sam, suradnice by ta naviedli na urcite miesto na planete a ty tam pristal.
    Po vzore Baldurs gate by sa diali nahodne prepady, kedy by ta aj vo vesmire pocas preletu mohli prepadnut rozni pirati apod.
    Pocasie, hurikany kedy by bol aj prelet atmosferou a pristatie aj nejaka vyzva, nielen tupa arkada.

neviem, proste mass effect si pyta taku otvorenejsiu hratelnost. Nechame sa prekvapit
    • Jack1947
      To jo jednička to zabila že tam šlo jít asi na 2-3planety a navíc jen na jedné něco bylo... chtělo by tam víc zkoumání a osobně ne pěkně z tepla lodi.
      • jamar28
        Když kritizuješ nějakou hru, měl by sis ji nejdřív zahrát, nebo si o ní minimálně něco přečíst.
      • Blue.Shark
        2-3 planety? Tak to přidej. Zruha tak desetkrát,
        • Jack1947
          Projíždět se šlo v 1čce jen po pár planetách... už nevím přesně ale byla bída v ostatních dílech pro jistotu nebylo snad nic.
          • Blue.Shark
            Jen pro tebe jsem obětoval 30 vteřin googlu. Prosím. http://masseffect.wikia.com/wiki/Category:Planetary_Maps
            • Blue.Shark
              Jak říká Magister_Peditum. Mapy, které jsem našel jsou (překvapivě) mapy. Takže podle nich jezdíš. V prvním díle ME bylo vozítko MAKO, se kterým jsi mohl jezdit po některých planetách a hledat suroviny, místa s "lootem" nebo malé vedlejší úkoly. Skenování bylo v ME 2 a později s DLC přišlo jiné vozítko, které jsi mohl vzít asi tak na tři mise.
            • Magister_Peditum
              To si pleteš s ME2. V jedničce si mohl na většině planet normálně přistát a prozkoumávat.
            • Jack1947
              Tak to jsi dobrej - říkal jsem to co se dalo objevit a prozkoumat ne těžít z mateřrské lodi a na dálku.
              Mass effect 1 nic nebylo to si moc dobře pamatuji protože jsem se snažil hledat všechny planety a našel jsem jen 3.

Tedy ano planety byli ale na těžbu surovin to byla hrozná nuda.
    • oVer9000
      Počkej, něco jako No Man's Sky, akorát dobrý?

Souhlas. :)
      • hej, proste ten pocit vzit sa do tej hry. Napriklad by si sa mohol dostat do planetarnej burky a kludne aj stroskotat. Dialo by sa viac nahodnych udalosti.
        Nemusel by si lietat okolo celej planety. Teleportom by si sa dostal do tej oblasti na orbit, kde mas prave nejake aktivity.
        mal by si aj rozne misie zo vzduchu, napriklad by si z orbitu bombardoval konvoje, budovy, strazne veze, pristal a pokracoval v misii na povrchu.
        • Fordzy
          Znáš Star Citizen? Taková krátce chystaná indie hra, která má mít docela velkou volnost kterou vyžaduješ.
          • no na to prdim, hodilo by sa to do mass efectu. zas by to nemuselo byt prehnane ze by si si lietal kam chces a hral to ako gta. proste by to umocnilo ten zazitok z hry ked namiesto nejakeho loadingu kratkeho videa pristavania, by si sam priletel do destinacie a popritom by sa udiali aj zaujimave situacie
            • "Napriklad by si sa mohol dostat do planetarnej burky a kludne aj stroskotat"

Mass Effect 2 už dávno dokázal, že vojenská vesmírná plavidla si ze špatného počasí na planetě nedělají starosti. (viz Lair of the Shadow Broker)
  • Jen neslibujte a dělejte
  • oVer9000
    Mass Effect ve stylu Červeného trpaslíka?
    • Vidlec
      A preorder dostane velice trýznivý holo-bič.
    • Sem s tím!
  • TheGGG
    hlavně aby to nezkazili levicovou agitkou a všelijakou propagandou... v bioware a ea teď pracuje spousta pomatenců.
    • pokud jednou dospěješ, tak zjistíš, že svět není ideologický, černobílý, ale naopak, že je pestrý, a že na složité problémy života neexistují žádná ideologická řešení. Pravda není nikdy ideologická, pravda může mít mnoh verzí. Pomatenci jsou všichni ti, kdo si myslí, že život se dělí na pravici a levici
      • TheGGG
        nah drizztíku, od tebe ty řeči o dospívání neberu. Ty jsi dle komentů takový jelimánek co si o dospívání přečetl na wikipedii...
  • Magister_Peditum
    Což o to, mise parťáků v ME2 byly alespoň zajímavé, ale stejně mi přišlo zvláštní že si během závodu s časem o záchranu co nejvíce unesených našla naše posádka čas na vypořádání se některých labilních členů týmu se svými problémy z dětství atd. Z hlediska příběhu mi jediná smysluplná přišla mise s Legionem, ale její dopad byl v ME3 ignorován, takže i to přišlo vniveč.
  • kostejnesmrtelny
    A taky na rasismu. Od toho tam mají Manveera Heira *14*
    • TheGGG
      byl jsem spokojenější dokud jsem nevěděl o koho jde... vyhledal jsem si to jméno a teda fakt čumím, jak někoho takovýho může EA zaměstnávat. Normální fanatický neomarxistický anarchistický psychopat, něco jako tady hipsta na games....
      • zaty
        Protože v reálném světě se lidi zaměstnávají hlavně na základě jejich znalostí, schopností a zkušeností a politické názory jsou většinou zaměstnavateli ukradené, pokud to není podobný fašounek jako ty.
        • TheGGG
          VIDÍM levicový ň0uma co nezná pojem slova fašismus... smutné. Každopádně nevznikla proti té osobě série peticí jen tak pro nic za nic. Jeho urážlivé komentáře na adresu bělochů a fanatické neomarxistické projevy už jsou na internetu podle všeho dost známe... samozřejmě podobným mag*ům dnešní zdegenerovaná společnost tleská. A podle toho jakým směrem se EA ubírá očividně lidi na základě znalostí a schopností neberou a spíš se soustředí na to, kdo je větší multikulti pomatenec....
          • zaty
            Samozřejmě, že vím, co znamená fašismus. Fašounka jsem ti nastrčil jako návnadu, abys měl na co reagovat.
            S tou levicovostí jsi u mě kapku vedle. Jsem převážně pravicově smýšlející, ale jsem i humanista a v některých názorech jsem zase trochu doleva. Prostě tak něco mezi, protože nemám černobílé vidění světa.
            Na internetu je tolik různých projevů a textů, ať už neomarxistů, nácků, anarchistů, rasistů atd., které někoho urážejí a víš co? Většinové společnosti je to fuk, protože je to nezajímá. Navíc máme svobodu projevu a tak jak si může dovolit jeden říct, že by nějakou skupinu lidí namlel do masokostní moučky, tak si může jiný říct, že nemá rád bělochy. Jakkoliv někoho persekvovat za jeho názory je blbost, a už jsme to tady měli. Já v tom teda žil jen 10 let, takže to, díky bohu, moc nepamatuju.
            A to, že se tobě zdá, že takovým lidem tleská většinová společnost (a naopak, neomarxistům se zdá, že většinová společnost tleská zas jiným bláznům), je jen proto, že to vídíte moc černobíle a nejste schopni akceptovat, že i když se v některých názorech rozcházíte, tak to ještě neznamená, že nedokážete spolupracovat.

Mě je třeba při výběru hry naprosto ukradené, jaké politické názory mají lidé, kteří na ni pracovali. Zajímá mě jen kvalita výsledného produktu a pak rozhoduji peněženkou.
            • TheGGG
              a souhlasím FFXV je nádherná a osvěžující změna, čtyři borci, kámoši na tripu, ve stylu crazy japonských rychlích šípů, důraz na bratrství a přátelství, je vidět že když ty postavy vytvářeli, nesnažili se naplnit žádné kvóty a jen si užili tvorbu postav.
            • TheGGG
              popravdě ženská postava by byl ještě ten nejmenší problém, snesu i nějakéhoho toho gaye/lesbu a vůbec mě nebude vadit nějaký ten černoch, ale obávám se, že bioware z toho udělá masivní propagandu všeho od imigrace až po LGBT komunitu....
            • TheGGG: Pěkně se s tím vypořádali ve squaresoftu. FF15, čtyři hlavní hrdinové, chlapi, běloši mezi 20 a 30 lety. Ženskou nevidět. Japonci jsou dál. Jinak, počkej si, až EA začne Andromedu tlačit jako příběh o první lidské průzkumnici v nové galaxii (syndrom FemShep). Ostatně, copak není Andromeda žena? Mají ženskou už v názvu! Komunističtí novináři tleskají.
            • TheGGG
              jistě svoboda projevu, ale říkat se to může, jen když to jde proti bělochům, optimálně můžům a heterosexuálům. Co asi tak myslíš, že by se stalo, kdyby řekl něco i 100krát mírnějšího proti migráčkům, menšinám, gayům atd. V dnešní společnosti, která je zblblá z propagace presstitutů z BBC a CNN a kdy hlavním cílem je podkopad národní hodnoty a za pomoci různých parazitů z neziskovek rozdrobit západní společnost by ho za nějaké například pro-Trumpovské názory asi kariérně i tělesně rozcupovali. Jestli si myslíš, že žiješ ve svobodné společnosti, pak gratuluji, jsi najivka číslo jedna. Prohra Killary Cringeton byla velká rána pro Sorose a jeho loutky, ale bohužel z globálního hlediska jen malé vítězství...
        • Magister_Peditum
          Ano, to platí pokud politické názory zaměstnance nepoškozují dobré jméno zaměstnavatele... Sice pro některé rasismus vůči bělochům není rasismus, ale to na věci nic nemění. Mediálně se zviditelnil dost, aby to EA mohlo vadit.
          • Fordzy
            Ale vždyť EA je celá zaměřená proti bělochům a heterosexuálům. Neviděl si Battlefield 1 nebo DA:I?
            • Magister_Peditum
              Battlefield 1 se bohužel stal obětí politické korektnosti a DA:I zase biowaráckého fetiše, ale zaměření vůči bělochům a heteráčům bych v tom neviděl, zatím... *3*
            • TheGGG
              to aby si kravaťáci honem uvědomili, kdo je jejich platící zákazník...
  • Ta inspirace v Inquisition, mě docela děsí. Otevřený svět Bioware nezvládli, byl zbytečně velký a straně nudný. Aby se neřeklo, vyplnili ho hromadou generických vedlejšáků, které neměly prakticky žádný příběh a co hůř většina z nich byl přehršel sběratelských questů, úplně k ničemu. Když píšou tady o vzrušujícím objevování nového, mám pocit, že mluví právě o tomhle sbírání všemožných nesmyslů... No nevím, snad se z chyb poučili...
    • zaty
      Taky se toho trochu bojím, ale tak já se na vedlejšáky vykvákl a jel jsem převážně po hlavní linii a celkem jsem se u toho pobavil. Pravda, ne tak jak u prvního dílu, ale zase oproti druhému to byl skvost :)
    • ''No nevím, snad se z chyb poučili''
      Ani bych neřekl, vývoj ME začal prakticky v době kdy DA skončil a mezi tím žádná revoluce a nový systém v open worldech nepřišel takže čekej DA ale ve vesmíru a mnohem víc chození :))
      navíc DA byl hodnocení dobře takže si myslím že ''měnit'' směr nebudou
      • V zásadě s tebou, ač nerad, souhlasím..
        Na druhou stranu, na Bioware fóru se ohledně DA:I snesla obrovská vlna kritiky a BW lidi na to i vetšinou vcelku pokorně reagovali.. Tak se opravdu z chyb možná poučili...

(Na třetí stranu, fórum záhy zrušili.. )
      • V zásadě s tebou, ač nerad, souhlasím..
        Na druhou stranu, na Bioware fóru se ohledně DA:I snesla obrovská vlna kritiky a BW lidi na to i vetšinou vcelku pokorně reagovali.. Tak se opravdu z chyb možná poučili...

(Na třetí stranu, fórum záhy zrušili.. )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit