Přejít na výpis diskuzí
BioWare nechce mít v Dragon Age jako cíl vztahu jen sex
20.8.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Jo to máš pravdu ten komentář byl spíš přání než realita ;)
-
Kéž by to bylo tak jednoduchý. *9*
-
furt ty kecy o vztazích jako by to byla hlavní náplň té hry, kdyby se radší zaměřili na gameplay, grafiku a příběh, než pořád tyhle s*ačky
-
No Tali. Kdo jiny? Tym Dextro FTW!
Krome toho Kvariani jsou mozna nejpodobnejsi lidstvu...
Pokud si odmyslime tu hromadu implantatu co nejspis maji, pac oblek :-(
Na druhou stranu, at ma Tali implantatu kolik chce, Shepard ji od dvojky dal v poctu techniky v tele stejne porazi :-D -
Já jsem měl rád Tali, v ME2 byla výborně napsaná, ale v ME3 ji odflákli a upravili fotku z internetu, jakože je to ona, tak jsem sáhl po Liaře. Takže od teď jedu Liaru skoro pokaždé.
-
To zvládám bez problémů i sám :)
-
Vztah je sex a city nic víc nic mín'.
-
Možná ještě někdy jo, nezbývá než doufat :). A neber život tak vážně, stejně z něj nevyváznem živí *3*
-
Nezapomínej na pořízení psa a splácení hypotéky! :D
-
Náhodou, románek s Merill mi v DA2 přišel skvělý. Bylo to takové decentní, romantické a ta dívčina vzbouzela velmi silný ochranitelský pud. :-) Ale je fakt, že vykreslení postav v Mass Effectu je něco, co u mě zatím žádná jiná hra nepřekonala. Bohužel pro mě mne spousta novodobých "příběhových" her právě kvůli Mass Effectu nebaví. Když čtu ty tuny textu, není to vůbec osobní, neprožíváte to. Takže buď sáhnu po čistém příběhu, nebo čisté hratelnosti. Třeba Dark Souls 2. :-)
-
Jaká pak láska, jako v každé válce jde jen o chvilkovou záležitost prostě udělat potřebu a jít na další štaci. Nic vážného - tady koukám to bude bráno možná až moc vážně. Mohla být možnost výběru kdo chce p-rno a bez p*rna např. (taková menší cenzurace).
-
Liara mala krasne a mile oci. Ale Miranda bola bohyna *14*
-
NAkonec přidaj i mounty a zoofilii... ...v Dragon Age 4 pak už půjde svádět i draky.. ..proč s nimi bojovat, že? Láska zvítězí!!!!
-
Jestli to byly urážlivé a nevhodné posty tak to beru, jinak ovšem bych musel souhlasit (nechce se mi to moc rozpitvávat).
-
A kdyz uz to vypadalo, ze si ten skafandr sunda ... ;D, tak nastal tusim zeleny konec.
"Publikoval jste nevhodné přispěvky. Není možné z této IP adresy psát 2 den/dnů."
Polibte mi, Ipcek mam dost. Koukam ze se tu cenzuruje o 106, zmizela 1/2 postu .... -
Dal jsem všechny.... :D
-
Néé nebude to jen o sexu ale přibudou i groupies, jiné rozvětvené vztahy - tedy i míšené a tak... musíme se přeci zavděčit všem hráčským skupinám. *4*
-
Bohužel jen Liara nakonci 3... páč Ashley ač se mnou chtěla mít sex tak jsem se k tomu v 1/2 nedostal páč jsem to odkládal a odkládal až nakonec už bylo pozdě.
-
Jedině Jack.
-
ja nevim co všichni na ty modry sliznatce vidi..nechapu:)