Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    pokud z toho bude hyperkorektní sluníčková omalovánka navíc prolezlá ea morem lootboxama a tupým grindem, tak radši snad nic nedělejte...

    těžko říct, jestli se bioware bude schopno zmátořit po té obměně zaměstnanců....

    poslední skutečně dobrá hra byl ME 2 a to už je hodně dávno.

  • bolehlav

    Země je v plamenech a lidé umírají. Zdá se, že je vše ztraceno. Když v tom se nadzvedne suť a z ní vyleze Commander Shepard. Je naživu, neboť přemohl indoktrinační snažení Reaperů. Začíná Mass Effect 4: Last Hope...

    ---

    Nic jiného mě po té šílené Andromedě zpět k sérii nevrátí.  :D

    • Derp_1337

      ^ AD: a ještě se bude muset ukázat, že ten celý nesmyslný konec ME3 byla vlastně jenom halucinace.

  • Blue.Shark

    Já je vlastně ani nezatracuju. Jen jsem zvědavý, jestli se poučí ze svých chyb nebo jestli nepochopili, co se hráčům líbí či nelíbí.

  • Khanemis

    Takže se máme těšit na Dragon Age Royale? 100 grey wardenů seskočí z draka a utká se proti sobě? Hmm, nebo možná takový Mass Effect Online, s pořádnou náloží procedurálně generovaný questů, či snad další přelomová mobilní hra? Možnosti jsou nekonečné:)

    A teď vážně, třeba z nich přeci jen vypadne ještě něco zajímavého, ten potenciál tam stále je. Jsem na ně zvědavý. Ale opatrně, velice opatrně:)

  • Hraci uz povedali posledne k ME a DA. Z Andromedy sa stala facka pre kazdeho fanusika, kde nas vsetci ubezpecovali v kazdom diary logu na ake uzasne veci sa mame tesit a vysledok vsetci pozname. Preco ma ma zaujimat ako hraca ake problemy mala hra pocas vyvoja ? Ze nemali cas na dokoncenie, ze hru robila B-eckove studio Bioware, ved chceli plnu sumu. 


    V DA 2 orezali svet a moznosti. V DA I sa to snazili napravit ako sa dalo, ale misie boli hlupe, postavy nezaujimave a napisane asi 3 scenaristmi. DA Origins povazujem za jednu z najlepsich RPG hier, ktorej sa vyrovnali len Witcher 3 a Divinity Original sin 2 za posledne roky.


    Na Anthem im kaslem, smrdi z toho motto " hra ako sluzba " , teda pridavanie obsahu este rok po vydani aby mala hra zaciatok a koniec.

    • Kompost

      co takto pockat na vysledny produkt pred vynasanim sudov. EA su nenazrane hov*da, o tom sa hadat nebudem. obcas sa im ale podari trafit sa mi do noty. len nech to skusaju dalej.

      • Bioware toho za posledne roky vela nepredviedli. Skepticizmus je opravneny ak sa snazia pustit do MMO hry, pricom nedokazali naplnit svet v Andromede.

        • Kompost

          pridem do restauracie, sefkuchar ma dovolenku a kuchtik vydava z kuchyne jeden blaf za druhym.

          a) uz tam nikdy nepojdem pretoze beztak vsetko uz navzdy bude stat za staru backoru

          b) proste nezaplatim a pockam si az bude varit niekto iny

          • On už právě že vaří někdo jiný, z původních BioWare nezůstal ve studiu už snad nikdo a po odchodu takových lidí jako je Drew Karpyshynn mají s původní firmou společné jen jméno.

          • TheGGG

            do restaurace kde nechají vařit nějakého kuchtíka co dělá blafy už rozhodně nevkročím... možností mám vždy dost... navíc bioware bylo jediné studio co dělalo kvalitní AAA companions RPG hry a teď to vyměnili za primitivní hloupoučky online coop mecha grind rpg tps maglajs... to je jak kdyby kvalitní restaurace začala servírovat laciné hotdogy...

            • Kompost

              na tvojom nazore mi zalezi asi jak na ovcich prdoch.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                přesto jsi ale zareagoval a pokusil se o jakýsi stěr na úrovni zvláštní školy... jen člověk který je na sado maso se může těšit na cokoliv co vznikne v režii ea/bioware

                • Kompost

                  Reakce na příspěvek:

                  skus citanie s porozumenim. mozno ti dojde preco na tvojich nazoroch zalezi tak ako je uvedene vyssie. ale tato tajomna schopnost je v dnesnej dobe skoro zabudnute umenie, takze tomu velku nadej nedavam. apropo to ze na teba reagujem nic nemeni na samotnom fakte, v textovej komunikacii proste nemozem prevratit ocami.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    naopak, já bych řekl že ti na mém názoru záleží hodně... stejně jako řadu dalších nýmánků z těchto diskuzí tě totiž vytáčí do běla, když někdo má rád jiné věci než ty.... ale maďar zlatý, freedom of spíč takže prepač ale dál si tu budu psát a reagovat na koho uznám za vhodné a ty můžeš vždy s brekem odpovědět jak ti je to jedno... muc zlatko, anthem je pro lidi bez vkusu, řadím si tě na tasteless seznam

                    • Hidden

                      Reakce na příspěvek:

                      Freedom of speech rikas? Tak to tu nelze nenechat tohle... ;)

                      https://xkcd.com/1357/

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        to sis vytvořil v malování? Gratuluji. My ovšem nejsme v USA a mám pro tebe jednu definici, kterou se řídíme zde v ČR: "Svoboda slova nebo projevu je právo
                        vyjadřovat své názory a myšlenky bez ohledu na to, zda se tak děje ve
                        veřejném, nebo soukromém prostoru, a na použité médium (tisk, internet
                        apod.). Svoboda projevu byla uznána za právo náležející všem lidem a
                        zakotvena v Článku 19 Všeobecné deklarace lidských práv a v Mezinárodním paktu o občanských a politických právech (ICCPR)" Adios kiddo

                        • Hidden

                          Reakce na příspěvek:

                          Zjevne jsi vyznam a smysl toho kratkeho a jednoducheho comicsu, ktery je bez problemu aplikovatelny i pro CR, nepochopil.... nu nevadi. ;)

                          • TheGGG

                            Reakce na příspěvek:

                            pleteš se ty i ten tvůj komiks... svoboda slova neznamená, že mě nebude omezovat jen stát, ale ani NIKDO jiný nesmí omezit toto mé právo... prostuduj si ICCPR budulínku a vtipné komiksy si nech do školky😉😉

                            • Hidden

                              Reakce na příspěvek:

                              Jak rikam, nepochopil. Vseobecna deklarace lidskych prav, potazmo pravo na svobodu projevu nerovna se pravo placat v internetovych diskusich cokoliv te napadne ci urazet jine uzivatele a myslet si, ze te treba spravce dane diskuse nemuze usmernit do patricnych koleji ci pripadne rovnou vyrazit. Muze a muzes pak treba zlovestne trepat rucickama a nenadelas s tim vubec nic i kdybys to tahnul az do Strasburku. A to se ti ten comics snazil, zjevne zcela marne, sdelit... ;)

                    • Reakce na příspěvek:

                      Lol, edgy neckbeard GGG strikes back. 😀😀😀

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        naopak, jsem krásně oholen zlato, díky že se staráš... teď se vrať k hraní lol nebo cs na svém 15 let starém notebooku, tzv. česká klasika

                      • i586

                        Reakce na příspěvek:

                        GGG není edgy, ale pacient.

                        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Histrionic_personality_disorder

                        Smutný případ.

                        /ignore

                        • TheGGG

                          Reakce na příspěvek:

                          wikipedia yntelichent se dostavil... copak nevíš že používat wikipedii jako zdroj informací je známkou amaterismu a všeobecné trapnosti?

  • Lukyz

    ...co se vám asi bude hodně líbit." Jasně 😅 Tohle bude stejný dojení mrtvý krávy jako u C&C, kterou EA tak hezky a pomaloučku rdousilo. Za mě očekávám nějakej free to play bazmek nebo něco na mobily 😑

  • skaven

    ja som starsi hrac, takze som zachytil ten degres uz davnejsie. Mass Effect bol odsun od pc ku konzolam, ale budis(najma ked Mass effect vysiel po genialnych Kotoroch), dalo sa to hrat. Navrat ku korenom (ze k Baldurs Gate) DA Origins bol vysmech - vsetky suboje boli riesene len rezistanciami protivnikov, bolo otras zjednodusene(kto si este pamata suboje magov v BG 2?)

    Ale komunita strielackarov bude asi spokojna, koho uz zaujima nejake rpg s rozlicnymi moznostami riesenia questov, na ktorom si Bioware vybudovalo meno?

    • JamesFaith

      Počkat, že Bioware mělo jméno postavené na různých možnostech plnění questů? Tak to ani náhodou, Bioware v tomto ohledu byla vždy spíše lineární, nanejvýš tu byly dvě morální volby jako v Jade Empire. 


      Tady už buď zafungovaly růžové brýle, nebo se ve snaze kritizovat sáhlo po charakteristickém znaku úplně jiných RPG.

    • tvrdy.mar

      Kotor je také původně konzolová hra, která vyšla nejprve na první Xbox a teprve pak na Windows.

      • skaven

        to je pravda, len este nebola tak prisposobena konzolam

  • Jack1947

    Naděje umírá poslední se řiká, jenže ta už dávno umřela a zbyla jen nahořklá pachut... kdyby se to nejmenovalo MASS EFFECT nebylo to ve vesmíru ve stejné slunečné soustavě, nebyl by tam Ryder ani Shephard... bylo by to něco ouplně jiného třeba třeba jen TŘeba by to mohlo obstát!

  • Ilusiveman

    Posledni dobrá hra , co Ware vydali (kdyz si nutne nevzpomenu na ME1)byl Kotor 2 ne?

    Je mi celkem u zadele, ze redakce bude mit o cem psat, ale EA+Ware, by se melo plosne bojkotovat. Nikdo neklesl tak nízko, jake Ware+EA. Ani zlaty prase od nich :o) Jim u me zbyva jedina moznost. Vydelat se na to a ne najivne jim furt skakat do stejne reky fekalii.


    Zamyslete se lidi, mejte pater trochu.

    • Carnage666

      Tak Kotor 2 dělalo Obsidian a ne Bioware.

      • Ilusiveman

        Tak to dává smysl.

  • kkING

    Clovek by rekl, ze do zranenych by se nemelo kopat, ale EA zrejme prida neco jako ranu z milosti. Muzeme jim to mit za zle?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit