Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompost

    krucinal, ta reklama pred videom hulaka tak ze mi repraky prestahovali nabytok, pes u susedov zacal knucat a pred barakom sa zdesene rozletelo vtactvo. dobra praca, pochvalte svoje marketingove oddelenie. nabuduce ked na to zabudnem zo sluchatkami tak im poslem uctenku z ORL.

    • i586

      Ty koukáš na jejich videa? Lol. Já to vzdal už před lety. Něco tak rozbitýho se vidí jen u nás. Vždycky jdu rovnou na YT.

  • speciesz

    EA oznamilo nove dragon age. Bioware uz neexistuje. 

  • TheGGG

    tento nemastný neslaný nicneříkající trailer přesně vystihuje moje pocity z celé VGA....

    ale tak nyní vím, že e-cigarety jsou taky špatný, či co? To mě z VGA utkvělo za ty 4 hodiny v hlavě asi nejvíc

  • Zvláštní, že dneska hry kopírují jedna druhou, buď předešlé díly, nebo úplně jiné hry, ale aby někdo okopíroval původní Mass Effect, nebo první Dragon Age, to ne. 

    Přitom alespoň mně by to stačilo, ale ne, já už vidím tu obrovskou mapu plnou grindu, achjo.

  • Solas? Jedna z nejmíň sympatických postav (mezi nesympatickými postavami) v DA3. Myslím že DA4 podobně jako ME4 minu. Ti lidi co kdysi dělali v Bioware dobré hry jsou dávno pryč a zbylo jen jméno, které nenažraná EA ždíme. Zjistěte si něco o Andrew Wilsonovi (šéf EA). To je psychopat co akorát všude razí mikrotransakce a na hráče se cynicky dívá jen jako na dojné krávy. Já se dívím, že EA hry ještě vůbec někdo kupuje.


    • Derp_1337

      Andrew Wilson uznává jenom tohle jednoduché pravidlo, které pochopí i hloupí Američané "vyždímat co největší zisky při co nejmenších nákladech". Pro akcionáře se stal hrdinou, ale hráči na něj mají pifku, protože ty úspory na nákladech jsou vidět na kvalitě her.

  • celoush

    A příště prosím trailer jako byl tento.

    • Derp_1337

      Jo, to byl fakt pěkný trailer.

      Ale taky by se tenhle typ traileru dal označit za zavádějící (nebo téměř fake), protože ve výsledku ta hra tak vůbec nevypadala. V dnešní době pokročilé grafiky se už tolik nedává důraz na předrenderované cinematické trailery ale spíš na trailery, které dokázal vykreslit ingame engine.

  • Khanemis

    Super, už se na Dragon Age: Mobile moc těším:D

  • To je masakr,  nejvtipnější na tom je, že jsem ani nedohrál poslední  Dragon Age a už jsem tušil, že Solas je někdo hodně mocnej. Moje nejoblíbenější "classa" je mage, takže mě další díl hodně zajímá. Vlastně mě zajímá, ještě celý dlouhý zbytek Inquisition, ale po tomhle videi, hlavně, Solasovo spojení s red lyriem, což nevypadá dobře.😍😱😂

  • Jez3vec

    Jééé Solas, naprosto nezajímavá a až otravná postava se vrací.

    • Noooo, mně Solas přišel celkem zajímavý a ten konec to ještě vylepšil, byť se mi Inquisition jako takový moc nelíbil, tak si podle mě nachystali zajímavého záporáka na další díl. Komu čest, tomu čest, tohle se jim povedlo, ale nesmí to teď pod*lat. Snad si uvědomí, že ohromný prázdný svět, plný úkolů typu zabij 10 vlků a přines jejich kožky, fakt nikdo nechce, že nikdo nechce sbírat 50 různých mozaik na každé mapě jen proto, aby je měl. Že poctivé RPG musí mít skvěle napsané i vedlejší questy a vedlejší postavy a nesmí to být žádný grind. Lidi už jim to párkrát sežrat dali, tak snad, snad....

      • Jez3vec

        Nemají dělit hlavní příběh na DLC. Já hrál všechny až na to poslední, které jsem se rozhodl nekoupit právě kvůli té prázdné plešce. Ze skupiny lidí co byli na výběr v průběhu hry nebyl ani náhodou zajímavým a celou dobu jsem jej tedy ignoroval. Z jeho občasných dialogů bylo vrcholem možnost mu dát pěstí. Popravdě mě bylo líto, že jej nešlo vyhodit hned od začátku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit