Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Asi se snažili, ale nakonec jim z toho stejně vylezla variace původních nepřátel - collectorů.
    • Magister_Peditum
      Přesně to si taky říkám. Sorry, přečetl jsem si tvůj koment pozdě.
      • MickeyMutant
        Mám pocit, že to dělají kvůli akčním figurkám, aby nemuseli měnit ve fabrice formy, a kvůli cosplayerům, aby si nemuseli amputovat údy kvůli kostýmům.
  • Je škoda že tvůrci jsou toliko svázáni humanoidním vzorem, ale to je problém sci-fi obecně. Proč musí za každou cenu mít hlavu dvě ruce dvě nohy? A každý mimozemšťan umí anglicky? Tohle stigma krásně odboural film Příchozí. Kdo neviděl rozhodně doporučuju.
    • viz codex: Technology: Translation -
      Most individuals know only their mother tongue, and rely on machine translation. Modern portable computers allow anyone with a few hundred credits of equipment to enjoy seamless real-time translation of alien languages, courtesy of handheld PDAs, computers in clothing or jewelry, or sub-dermal implants.
    • Dnešní představy a propočty vědců s ohledem pro nás známé věci říkají že nejlogičtější je pro správně funkčního a inteligentního tvora (rozuměj myslící a mluvící bytost) s určitým objemem a výkonem mozku mít dvě oči (velká zátěž pro mozek, víc ani není potřeba), strategické rozložení orgánů (mozek v hlavě, oči blízko mozku, uši na hlavě, hlava na vrchu těla kvůli rozhledu, plíce a srdce chráněny žebry...) včetně bipední chůze, která je praktická a více nohou by opět mnohem víc a zbytečně zatěžovalo rozvinutý mozek který nám umožňuje myslet víc než zvířatům. Neříkám že to tak všechno musí být, taky bych rád viděl jiné tvary u emzáků, jen proč to tak dneska všichni vidí a nedokáží si představit něco jiného jako třeba ve filmu Příchozí (zatím jsem neviděl) nebo jako představa že život vyžaduje vodu a nemůže žít v jiném prostředí
      • ááá tady někdo četl článek 100+1 *14* v poho já si to čtu taky *3* Jenže je v tom malinkatý háček. Dnes každý tvor vychází z jednoho předka který měl strunu ( budoucí páteř pro obratlovce ) od tohoto předka se dále větví ryby ptáci obojživelníci plazy a savci ( hlavonožci tohoto předka nesdílí proto taky nemají kosti a odlišný počet končetin to samé platí o korýších či hmyzu ) Je krajně nepravděpodobné že by mimozemšťané měli podobného předka jako jsme měli my. Právě na rozdílnost jakou jsem popsal u živočichů kteří tohoto předka nesdílí.
      • Proč to tak všichni vidí? protože je to nejednoduší a lidi nebaví moc přemejšlet. Ať tam daji Kanga s Kodosem :-D (Simpsonovi)
    • Ohledně angličtiny. Ano to je maximálně trapné a hloupé. V jednom rozhovoru říkali, že se na to prostě vykašlali a hotovo.... *15*

No, přitom to šlo řešit logicky. Každý člověk by měl překladač a kdyby potkat neznámou rasu tak, ta by mu poskytla překlad do jeho překladače nebo by to poté lidi nějak dekódovali a nahráli to tam. Logické a snadné řešení. Ne jak to co udělali..... Nebo jako ve Farscape. Píchneš si něco a to něco tě naučí ten rozumět jazyku.

Pak potkáš nového ufona a nebudeš mu nic rozumět a když ho třeba zabiješ a nezničíš mu mozek, tak z toho nějak odvodí jeho jazyk a pak to bude ok. Dabing může být opět různý. Nebo ho zajmeš to je fuk. Furt lepší jak to je.

Ideální by bylo kdyby každý mluvil nebo dělal zvuky jinak.
      • jamar28
        Nevím, co jsi četl za rozhovor, ale v ME to řeší právě ty překladače.
      • V ME1-3 jsou "překladačské" implantáty. Je tam o nich info a několikrát v ději dochází ke glitchům a nebo odkazům na to, že něco nebylo přeloženo.
    • aby se s nim dalo pěkne poamericku poprat ;)
  • Já to neschi ani vidět! proč to musí být takhle vyspoilovaný hned v úvodnim obrázku! Však o ME1 jsem nevěděl vůbec nic, když vyšlo, jen že je to sci-fi a jak jsem byl překvapene z vygradování děje a ukázal se reaper. *14*
    • Přesně. Pak by člověk čuměl co to potkal za ufona a hledal nové info ve hře. Zde to vidíme předem a rovnou na úvodním obrázku......
      • kostejnesmrtelny
        Vždyť už je to jak s tím Ubisoftem. Každej ví, jaký bude jádro hratelnosti, v podstatě i obrysy příběhu. Každej ví, že to budou výsadky prokládaný kecama s posádkou pro vybudování nějakejch těch vztahů (pochopitelně i homosexuálních pro ty, kteří tomu dávají přednost) atd, prostě jen na základě toho, že to je hra od Bioware, který za posledních deset let nevydali nic, co by se tomuhle popisu vymykalo.

Tím nechci říct, že to schvaluju, ale nemyslím, že zveřejněním konkrétní podoby vznikla nějaká škoda...
  • Magister_Peditum
    Vzhledově se mi zatím "záporáci" příliš nelíbí. Takoví vzdálení bratranci Collectorů ze dvojky. Na jednu stranu sice musím dát za pravdu, že takový mluvící lišejník by asi důstojným soupeřem nebyl, ale musím dát za pravdu kolegům v diskusi, že se mohli s designem emzáků trochu víc rozšoupnout. Takový Alien ukázal, že to jde. Prostě něco, co dokáže obstojně interagovat s hráčem, a přitom to nevypadá jen jako další namaskovaný panák ze startreku (nic proti).
  • Doufám že si patříčně vyhrajou s bossy? I když něco mi říká že Banshee se jim trumfnout nepovede, při MP kláních pro mě byla největším náporem na nervy.
    • Já hraju za N7 Shadow Infiltrator-a a Banshee je asi nejnepříjemnější oponent. Rychlá, odolná, relativně malý cíl a neplatí na ni zneviditelnění. Dokáže přerušit i Shadow Strike sekvenci, což znamená okamžitou smrt.
    • Raketomet.. *5*
    • no hlavně když je jich na tebe 5 :)
  • kkING
    Ve Star Treku to taky vetsine fandu nevadi, tak proc by melo tady :-) ostatne jim ani nic vyrazne odlisneho vyjit nemohlo, podle toho jak je to popsano v clanku
  • žádná fantasie, opět trapní humanoidi s lidským xichtem a o velikosti člověka. Ti grafikové stojí za prd. Chtělo by to talent formátu Gigera.
    • kdyby byl kazdy druhy format Gigera, razem by to bylo stejne nezajimave jako to co predvadeji v ME, a z Gigera by se stal tuctovy umelec.
  • stejne to bude polovina lidi hrat jenom proto aby mohli zase vyplundrovat jeskynku nejaky asrijce *14*
  • Zbroj která se doplňuje s kostěnými výrustky na tváři? WTF...podle obrázku to vypadá, že maj spíš trochu tý tváře okolo obnažený kostry...

Jinak pokračuje to, že všechny ostatní rasy v ME universu vypadaj jak ještěrky...a galaxie Andromeda neni vyjímkou, evidentně jsme v celym vesmíru jediná rasa, která se vyvinula z chlupatých opičáků...
  • 1.bude sa s nimi dat parit *7*
    2.kolko pohlavi maju?
    • Podle informací to mohou být hermafroditi... ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit