Přejít na výpis diskuzí
Bitva elementálů v tech demu Unreal Engine 4 pro PS4
21.2.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
me se to také nelíbí, možná kdyby to bylo ve větším rozlišení, tak by to vypadalo lépe, ale nevím no, nic moc.... *10*
-
Naopak ukazuje to to no .... realtime zpracování ... můžeš jít doleva doprava nebo rovně a vždycky když poskočíš rozjede se realtime animace na konci které vždy narazíš na zmrzlíka ... a vo tom to je ;)
-
Bitva, bitva! Bitvu si Epic samozřejmě schovává pro finální odhalení celého tech dema a to nejspíš na E3 či, pokud to bude dříve, na odhalení Xboxu 720.
-
Ale jo je to pěkné, ale asi jako všechny tech dema v Unreal enginu. Tech dema unreal enginu už bylo hodně, ale hru dosahující kvalit techdema ani jedna :)
-
Pomalu se mi zdá, že zdejší komunita je tak zignorantovaná, že musí mít kecy na jakýkoliv detail jako kdyby byli profíci a zvládli to mnohem lépe. To nemůžete mít radost z i jen malého krůčku kupředu ve hrách? Stejně u toho budete všichni za rok slintat jak to vypadá parádně, tak nevim proč ten naprosto zbytečnej a tupej hate.
-
-
Já zase miluju ignoranty co tvrděj "když to nezvládneš lépe, nemáš to co komentovat" .)))
-
-
Nic moc. Navíc tyhle fantasy tech dema přebarvičkovaný s milionem kostičkama mě moc neberou. Proč nedemonstrují tyhle věci na "hrách" z reálného světa?
Unreal byl vždycky takový přebarvičkovaný, plochý... jak nějaké anime. Nic proti tomu, na některé hry se to třeba hodí, ale raději bych něco "reálnějšího" ... -
-
Dej si Battlefield 3.
-
-
Moje realita je ale míň hnědá *15*
-
-
Pššššt, to fandům tvrdě realistických her neříkej.
-
-
-