Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle MMO jsem zkousel hrvat tak nejak 3x jelikoz pan prstenu se mi vzdy libil, ale vzdy po prvotnim nadseni, vystrida zklamani, nejdale jsem to dotahl s mym trpaslicim guardianem na lvl 18 a na vic uz jsem nemel silu, teto hre neco podstatneho chybi z meho pohledu to je hratelnost smerem dopredu.
    Hra zcela jiste nebude spatna, ale mi prijde velice nudna
  • mno, kdyby to bylo jen do lv 20 ... tak je to vpohode, mam tam cca 40tku ... a neni skym hrat. Dostat se na lv 40 s hracema je pak na par mesicu beznyho hrani, bez hracu kolem, je to nebetycnej vopruz.
  • tak, tak. ty o tom přece musíš něco vědět, když si z té věkové skupiny.
  • no ja nevim nedávno sem si to hrál a široko daleko není mmo hra co by měla lépe zvládnutou krajinu, co opravdu vypadá jako krajina, i po těch letech
  • Dobře ty *1*
  • Zas tak mrtvy to neni, takhle to vypadalo v jedny startovni lokaci pred par minutama:

http://i40.tinypic.com/2eluxio.jpg
  • Hru jsem hral pres 2 roky od F2P, prosel vsechny regiony se 3mi postavami (lvl 70-85), koupil minule datadisky. Ale ted vaham jestli se do Lotro vratit a koupit datadisk Helms deep, nejak hre dosel dech, optimalizace je hrozna (zdlouhave loadingy - jedine SSD pomuze). Nastesti jako F2P muzu pokracovat ve hre i bez datadisku, uvidim..
    Jen se musim zastat herni komunity Lotro, nejlepsi jakou jsem v MMO hrach potkal. Zadne infantilni deti, ale vetsinou hraci starsi 20 let a vic, kteri pomuzou, zastavi se, vysvetli, v dungeonech vas nevykopnou, ze jste NOOB, ale klidne s vami likviduji bosse 5-6x, nez se to naucite..
  • Tuhle hlášku si musím zaznamenat do deníčku a použiji ji pokaždé, když se ten exot objeví v diskuzi. *1*
  • martin.mares.984
    To je pravda- je tam mrtvo, ale ted třeba před pár dny byly takové nové mini eventy v Hobitíně v rámci takové oslavy - blbinky, mini úkoly... A sešlo se tam celkem hodně hráčů s lvl 80, ale bylo tak i pár kolem 30, 20... jinak je to ale bohužel jak říkáš, spoustu lidí to pak odradí, když do 15-20 lvl běhají úplně sami po obrovských "vylidněných" mapách a přestanou hrát.
  • TheGGG
    Ano, a na koně dávali růžová sedla a ozdoby. *6*
  • TheGGG
    Ano, přesně o tom mluvím když zmiňuji infantilní děti. nevím proč by se někdo normální chtěl odlišit tím že si dá růžové sedlo na koně a na helmu chochol barvy duhy. Pak to totiž začíná podezřele zapáchat WoWem a podobnými nevkusnými MMORPG pro malé děti
  • ta uvodni fotka spis ripomina prijezd cirkusu ,neco tak barevneho sem videl naposledy ve wow *1*
  • Bohuzel, lotro je takova "zijici mrtvola" ... kdokoli by chtel hrat, tak si defakto musi dat nejdriv par stovek hodin singlu. Je to sice obecne problem velky vetsiny MMO, ale tady je to diky rozsahu mapy o to znatelnejsi - v oblastech pro nizsi lv je proste pusto a prazdno, nikde nikdo. Takze se da predpokladat, ze po uvedeni patche se na par tydnu vrati par hraci s namaxovanejma postavama, odehrajou novy kus pribehu ... ale hra zustane defakto mrtva.
  • infantilní děti... :D
  • The Horn of Helm Hammerhand....
    will sound in the deep...
    one last time!

Francis: I hate LOTR!
    *1*
  • přesně tohle mě dost štvalo navíc celá hra je dost zastaralá, ale chápu že jádro RP hráčů to ještě hraje kvůli lore...jinak snad asi nikdo? :-p
  • vubec nechapu o cem to mekotas...?
  • Zabijte to, nez to naklade vajicka!!!
  • smejki
    Pohádkové ilustrace (oficiální) měl leda tak Hobit, ne?
  • smejki
    nechýbajú

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit