Přejít na výpis diskuzí
Bitva o Zemi v čerstvém DLC k Mass Effectu 3
18.7.2012 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=7T_LT8-uuX4&feature=player_embedded
-
Jenom takova drobnost: DLC je dostupne od vcera, pro xbox to bylo dopoledne, pro PC az odpoledne (origin sux). Cely vecer jsem behal s fury a kdyz sem prepnul na justicaru tak me spoluhraci premluvili at dam zase fury pac je strasne cool ;-) Jinak DLC moc povedeny, v ME byli lidi vzdycky trochu prehlizeni a timhle se to zmeni.
-
Vidím, že trol zde opět onanuje nad něčím, co ani nehrál:)
Jinak ta nová "pistolka" do hry je skvělá a mapa Londýn mi přijde jako jedna z nejlepších. -
-
Trol.diskuzni je gay, momentálně onanuje přes anonymyzer, protože ty jeho slovní průjmy už se nedaly číst a redakce si na něm pochutnala. *15*
-
-
Koukám, že ty komentáře tady mají pomalu stejnou úroveň jako na Novinkach.
ME3 nazvat propadákem, to si rozhodně nemyslím a ačkoli je ten konec hodně kontroverzní, ECčko docela uspokojilo. Jistě, Syntéza je pořád jen nelogická pohádka, ale to je naštěstí pouze volba. Ten kdo nesouhlasí s konci má na vyběr 4. možnost a myslím, že to je parádní zakončení sagy pro ty, co s MEčkem už nechtejí nic mít společného.
Ono říct, že konec je špatný vlastně není tak úplně pravda, idealisticky je dobrý, jenže to jak nám byl promítnut nedávalo v mnoha ohledech žádny smysl z předchozích dílu a byl i hodně špatně prezentován. EC naštěstí ty nejvetší díry zalepilo, ale pořád tu zůstavá taková ta pachuť a ikdyby BW donekonečna opravovali ten konec, nikdy to nebude už perfektní.
(Mimochodem, viděli jste vůbec jak vypadají teď úplně všechny konce? Mrkněte zde
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/12945520 )
Já pouze doufám, že se další díl z ME universia bude sequel, protože to by mohla být velká spása pro Mass Effect a zároveň mohla vysvětlit zbývající nedostatky. (Shepadův nádech, že by náznak něčeho? "Beacon of hope") *3* -
-
Co přesně Vám na konci ME3 vadilo? Snad jediná klišé věc byla, že se konec nevyvinul podle předešlých hráčovo akcí a rozhodnutí ve hře, ale mohl se opět rozhodnout, zdali půjde doleva, doprava, či rovně.
To že hlavní charaktery umírají je základní známka veškeré literatury, prostě slavná smrt k příběhu patří. A to chcete dospělý příběh? Proč si raději nezahrajete batmana? -
-
Moment, Batman nemnel pribeh vubec spatnej je pravda ze Arkham city i s tim koncem se mi zdalo o trochu slabsi nez puvodni paradni Asylum ale tam zas prehnali konec, aspon neco, s ME3 jsem nebyl vylozene nespokojenej a tolik mne ro nevzalo, da se rict ze mi to celkem bylo i fuk... jak uz jsem psal nejvice mne to vzalo ve dvojce. Kdyz uz DLC tak by mohli zapracovat na nakym tom SP, MP je fajn ale SP by bylo mozna jeste lepsi, inu bude ale buhvikdy...
-
-
Bioware sami už napsali, že ME-ME3 jsou příběhem sheparda a ten příběh končí ve trojce. Ono to i samo jde vidět na tom, jak se Bioware snaží ho zabít za každou cenu (což je "fanouškům" nelíbí, jelikož chtějí happyending s tím jak poprvé za miliony let dokáže organická flotila porazit reaperskou), že už s ním nepočítají.
-
-
@DaveM: At klidne Shepuv pribeh skonci, ale pro me osobne je jediny prijatelny konec Beachfront house na Rannochu s Tali ;) Za takove DLC bych si klidne priplatil.
@Green - diky za link/rozcestnik koncu v EC a soucasne chvalim praci na Devianart s Liarou ;)
-
-
Rudé novinky.cz FTW! *14*
-
-
Extended cut to zabil úplně. Bez něj to šlo, ale s ním je to k prdu. Vysvětlení jako pro absolventy mateřské školy. Jaksi jsem to přestal hrát a to jsem byl natěšený a koupil Collectors edici ME3.
MP jsem hrál a účastnil se víkendových akcí, ale od poslední akce, kterou jsem vynechal to už asi hned tak nezapnu. -
-
vy traja exoti ste sa tu pekne zisli
-
-
Zato ninjové bez fantazie potřebují hamburger ending cut, aby to pochopili. Sérii dos.ali jak jen mohli. Bohužel jsem byl dokonce dle některých měřítek fanboy. Napsal jsem i povídečku a druhou rozepsal, ale nějak mě to svinsky demotivovalo.
-
-
Dobře děláš, tahle série pro každého seriózního hráče již dávno skončila konstatováním, že je to jeden velký Biofail. Biowhores to v poslední době nějak nedávají - DA2, SW:ToR, ME3... To pro jejich pověst není moc dobrý.
-
-
Máš pravdu, že poslední tři velké Bioware hry byly tragédie.
Stačí sledovat EA stocks, jak klesají a klesají a klesají... stále ke dnu.
-
-
-
Wau, celkem našlápnutej trailer. Ještě někdo viděl v závěru odkaz na Avengers při té rotující kameře?
-
-
Mě to spíš připomenulo toto: http://kidsnextdoorchick.webs.com/codenamekidsnextdoorwm8.jpg *1*
Ale jinak to vypadá dobře, asi tomu MP dám přece jen šanci. -
Tak jsem se podíval na cca polovinu toho traileru a neshledal jsem na něm absolutně nic výjimečného, natož našlápnutého - tohle je v naprosto každém traileru na jakoukoliv sci-fi hru/film se střílením... *6*
-
-
zadny trailer na hru ci film neni kvalitni tak toho nech troliku jsi dost trapna osoba
-
-
So sad right now... Bro. *5*
-
-
*1*
to
bude
tím
že
jsi
tu
hru
nehrál
*9* -
-
Sratchky zásadně nehraji. (až na Skyrim, bohužel)
-
-
Hmmm něco mi říká že vedle tebe by byl i poblitej bezďák chlastající okenu elegán štylovější než james bond
-
Co tady pindáš borečku?
Más Efekt není jen tak nějaká hra! Mass Effect je životní styl! -
-
f*ck yeah! :)
-
Oh boy, Cahirův brácha se dostal ke kompu!
-
-
-
-
Ale toto je Mass F*cking Effect 3!
-
-
Pravda - tvůrci by si tohle měli přečíst a svoji trilogii přejmenovat podle tvého návrhu, neboť kopulace zde tvoří prakticky majoritní part pro nemalou část oné fandovské komunity, o které s takovou vervou hovoří Cahir v téměř každém svém příspěvku.
-
-
Kdo nemá rád Mass Effect je GAY *6* *6* *5*
-
-
-
-
-
Skoda, ze se nevyskytujou dalsi customizace na uz zavedeny charaktery, moc rad bych na svyho soldiera treba jinej armor, ale hlavne ten N7 pruh na pravou ruku :)
-
Musím uznat, že o multiplayer docela dobře pečují. Přidávají nová a nová DLC. Ale k čemu to je člověku jako jsem já? Který si chtěl užít singleplayer a oni ho zkoní a už nemám chuť to hrát znova. *16*
ME 1 2x dohraný ME 2 3x ME 1x a stačí to -
-
Možná člověku co hru upirátil mulťák hrát nemůže a už se těší až ukradne singleplayeroví DLC
-
-
Jsi normální? To, že někdo nepreferuje MP a dává raději přednost SP DLC musí hru hned upirátit? Já osobně bych byl také raději za další rozšíření příběhu, protože na tom celá série byla vždy postavena. Respektuj jiný názor a pochop, že všichni z MP nejsou tak na větvi jako ty.
-
-
1. Řekl jsem možná
2. Nenalhávej si že tu nejsou lidi co to neupirátili
3. Komu jinému by vadili DLC zdarma do multiplayeru (jejichž vydávání a výroba nemá žádný vliv na tvorbu SP DLC) než trollům
4. Postižená husa nejvíc kejhá -
-
Líbí se mi, jak máš ve všem jasno, good for you. *5*
-
Dodatek ke trojce
trollům a pirátům -
oprava:
2. Nenalhávej si že tu nejsou lidi co to upirátili
-
-
-
-
tvuj nazor, uz sem unavenej z hateru jako ses ty, me se konec libil a libil se mi i extended cut, asi sem jeden z mala, co s tim nemel problem, kazdopadne Mass Effect je pro me snad nejlepsi herni trilogie vubec... Shepard leads the way! ;-p
-
-
A já jsem zase unavenej z lidí, kteří nedokáží ctít názory jiných lidí.
-
Dobře, každy má svůj názor. Teď by mne zajímalo kolikrát jsi dohral 3 díl? I ostatní?
Mě osobně příjde zbytečný už to hrát, když cokoliv udělám, tak nakonci příjde v niveč...
Stejný konec pro Aragorna jako pro Renegada.. Tak je jedno zakoho hraješ.. -
-
Paragon a Renegade jsou zrovna veci, ktery jsou hlavne pro gameplay, ten samotnej metr, kolik ceho mas me osobne prisel zbytecnej, nevadi mi to, ale chapu, ze nekomu to vadit muze... A ohledne dohrani, ja delim hry na ty, ktery me bavi hrat porad dokola, treba rok v kuse (vetsinou multiplayer) a pak na hry, ktery projedu jednou, posadim se z nich totalne na p*del a sem z toho pribehu pak jeste 2 dny v hajzlu a vstrebavam ho... K takovym hram se vracim treba jednou za pul roku nebo za rok. Zrovna ME3 je pro me ten druhej pripad, stejne jako treba KotOR 1 a 2... Jsou to obvykle zanry, ktery moc nehraju, ale kdyz se povedou, tak je to proste parada. Jako dalsi takovy beru Fallout 3. Fallout NV a Skyrim sem jeste nedohral, takze muzu poreferovat pak
-
-
No vidis to a my jsme zase unaveni z fanboys jako jsi ty, co kdyby dostali h*vno s napisem Bioware, tak se budou rozplyvat blahem. A ano, MP v ciste SP herni serii nechape vetsina lidi, resp. chapou to, ze mikrotransakce jsou zlaty dul a lidi jako ty skvele dojne kravy.
-
-
Mikrostransakce?
Promiň ale meleš nesmyli já mám v multiplayeru odemčenou věčinu postav, (pár jich nemám ale o některé ani nemám zájem) dost zbraní a žádný mikrotransakce jsem nikdy neplatil a k úspěšnému hraní ani nejsou potřeba (zrovna jsem se rozhodl přejít na obtížnost gold a když to náhodou přežiju krediti se jen sypou). Je pravda že ME 3 jsem dohrál nejmíňkrát ale zato v multasu jsem si užil spoustu a spoustu švandy. Upřimě chápu lidi co jsou naštvaný že se nevěnuje péče singleplayeru tak jako multiplayeru ale co nechápu je proč s tím musí kazit každou rozumnou diskuzi. Tenhle trailer se povedl a nové postavy vypadají božsky a skvěle doplňují to obrovské množství věcí které už Bioware do multiplayeru ZDARMA dalo. Jediná chybyčka mulťasu jsou poněkud ohraní nepřátelé a já osobně bych se vůbec nezlobil kdyby se vykašali na logiku příběhu a hodili do multasu třeba kolektory -
-
Ano, ja nic nekoupil, tak milion dalsic to take nekoupi, ze? A ano, zadarmo to delaji, protoze jsou to hodni strejdove a maji vas radi. Boha jeho...
-
-
Jsi pranoidní hlupák. Vážně myslíš že je počet těch co si něco koupili větší než těch co si nekoupili nic? Jasně pokud někomu zbývalo pár Bioware bodů tak aby se jich zbavil si něco koupil ale žádné obrovské nakoupi bodů jen kvůli odemční jedné postavi se nekonali. Hráls vůbec mulťas, máš vůbec tu hru koupenou? Jestli ne tak tato diskuze nemá cenu. Každopádně pokud jsi multiplayer hrál tak by věděl jak moc mu ty DLC které bioware ZDARMA vydalo pomohly. Víš vůbec že všechny mapy jsou přístupné aniž bys musel něco kupovat a že postavi si odemýkáš za body které můžeš snadno získat ve hře? V celém multasu není jediná věc co by mohl platící hráč získat a já ne a vzhledem k tomu že se vše odemiká náhodně tak mu ani v tomto body nepomohou. Bioware sem prostě dalo tuto možnost pro lidi kterým pár bodů zbylo.m *8*
-
-
-
Tomu sa hovori iny nazor, neznamena to, ze dany clovek je hned slepy a hlupy fanboy ;)
-
-
Aha, takze kdyz nekdo nesouhlasi s MP v ciste SP hre, jako Strady, tak je to hater, zatimco opacny nazor logicky neni nazor fanboye, ale jen jiny? Zajimave...
-
-
placas nesmysly, nic o me nevis, timhle postem se jen snazis vyvolat flame...
-
-
To jsi jeden z mala. Asi nevíš, na čem byla serie ME stavěná? Pomůžu ti, bylo to na rozhodnutích v předchozích dílech, které ME3 úplně zazdil. Není to hate mam serii ME rád zrovna dnes jsem dohrál ME2 po třetí ale hrát znova ME3 mě už neláká a MP mě nezajímá, jsem singlplayer hrač.
-
-
Podivej, kazdej ma svuj oblibenej dil, je pravda, ze ME je zalozny na moznosti vyberu a at chces nebo ne ME3 se toho drzi... vsechno, co si v ty serii udelal melo nejakej vyznam, to ze se to promita uz do samotnyho gameplay ME3 a ne jen do jeho konce nevidim jako zadnou nevyhodu ani problem... Fakt me zajima co je na ty hre podle lidi tak spatny? Ja se fakt snazim najit neco, kuli cemu bych ME3 nemel rad, ale nic nevidim. A bioware fanboy fakt nejsem, Dragon age sem jen zkousel a nechytnul me, jejich MMO TOR je dobra zabava na expeni vzhledem k pribehu postav, ale jako MMO totalne zklamalo. Ostani hry od nich snad ani neznam, jestli sem neceho fanboy, tak je to jen a pouze Mass Effect samotnej.
-
-
-
-
ja jsem opravdu hodne rad, multiplayer v ME3 je cira zabava, takze hlavne tu novou obtiznost vitam -- nejsem zadny top hrac, ale "gold" uz dokazu s kvalitni skupinou zvladat, takze se jen a jen tesim na novou vyzvu :) kazdopadne pokud je tu nekdo, kdo pravidelne hraje, necht si me prida na originu "vonTossis" :)
-
-
Ano kvalitna skupina, ale casto mam problem na silver pretoze to hraju vylozene lopaty, rutia sa dopredu, prdnu raketu na prveho Atlasa, chcipaju a minu behom kola vsetky medigely, potom ked ich nikto nebezi cez celu mapu zdvyhnut tak sa odpoja. Jasne, kazdy sme nejak zacinali, ale nehrnul som sa na silver s N7 10 :) Je fajn ked hras s niekym kto aspon trocha rozmysla, minule sme utiahli traja Dagger gold Cerberus, geth inf 20, krogan soldat 14 a asari adept 12, bola radost hrat.
-
-
DLC hateří budou remcat furt, ale pokud jsou stále zdarma - proč ne?
MP je příjemným zpestřením a nikdo ze začátku nečekal, že to nebude propadák. *2* -
-
Hatujeme kvuli konci a budeme dál něco spravily ale stejně znicily něco co se mohlo zařadit po bok baldurs gate ted je to jen dobrá hra už to ale není to co dřiv
-
-
zase neprehanaj, ME bolo od zaciatku priliz zjednodusene, najdi si diskusie z toho obdobia, ako ludia bucali, ze to je konzolovy shit, a teraz davas rovnitko medzi BG a ME?
heretik
*1* -
-
Tak je to vždy. Když vyšlo BG, tak i ohledně něj se objevovali názory, že je to zjednodušený bla bla.
-
-
Jenze to nema smysl s nema mluvit oni si budou stat za svym a kdyz s nema nesouhlasis tak bud si hater nebo troll. Je to stejne jako ze furt rikaj ze pred 10ti lety byly jenom super hry a zadna spatna hra vzpomina se jen na ty dobre....
-
User score:
ME 1 = 8.4
ME 2 = 8.5
ME 3 = 4.2
Hra s tak failnutým finálním nejdůležitějším) dílem se rozhodně žádnou legendou nestane... *6* -
-
Jojo metacritic aka seměniště histerických pošuků, trollů a jistě stovek zcela oběktivních trollu.diskuzních
-
bobre tak to v zivote chodi..prodam sperma za 350kc 1l volejte na 605381950
-
User Score (PC) na metacritics... Podle mě nejrelevantnější zdroj nabízející hodnocení přímo od hráčů, ne od mecenášů z herních korporátů podplacených "profi" recenzentů.
-
Mohu vědět odkud máš tu tabulku protože ME 2 měl rozhodně víc než 8,5
Pokud tam tedy nechodí lidi jako ty co hru nehráli a jen si přečetli diskuzi dali tomu nejnižší možný hodnocení a s pocitem neskutečného zadostiučinění si pustili nějaký pééčko
-
-
-
Vydíš a mě osobně BG vůbec nebavil. Jsem hold mladší generace ale i takoví mají právo si hru koupit takže se bohužel budeš muset smířit s tím že budou vycházet víc hry typu ME (který já považuji za RPG) než BG (který jsem po pěti minutách vypnul).
-
-
ja sa nezmierim, ja mam predplatene Wastelands :)
-
-
ME1 byla prvne vytvorene na konzole a potom az na PC
-
-
-