Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato ninjové bez fantazie potřebují hamburger ending cut, aby to pochopili. Sérii dos.ali jak jen mohli. Bohužel jsem byl dokonce dle některých měřítek fanboy. Napsal jsem i povídečku a druhou rozepsal, ale nějak mě to svinsky demotivovalo.
  • MrSanta
    Mě to spíš připomenulo toto: http://kidsnextdoorchick.webs.com/codenamekidsnextdoorwm8.jpg *1*
    Ale jinak to vypadá dobře, asi tomu MP dám přece jen šanci.
  • @DaveM: At klidne Shepuv pribeh skonci, ale pro me osobne je jediny prijatelny konec Beachfront house na Rannochu s Tali ;) Za takove DLC bych si klidne priplatil.
    @Green - diky za link/rozcestnik koncu v EC a soucasne chvalim praci na Devianart s Liarou ;)
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=7T_LT8-uuX4&feature=player_embedded
  • Sweetchuck
    Líbí se mi, jak máš ve všem jasno, good for you. *5*
  • Jenom takova drobnost: DLC je dostupne od vcera, pro xbox to bylo dopoledne, pro PC az odpoledne (origin sux). Cely vecer jsem behal s fury a kdyz sem prepnul na justicaru tak me spoluhraci premluvili at dam zase fury pac je strasne cool ;-) Jinak DLC moc povedeny, v ME byli lidi vzdycky trochu prehlizeni a timhle se to zmeni.
  • Trol.diskuzni je gay, momentálně onanuje přes anonymyzer, protože ty jeho slovní průjmy už se nedaly číst a redakce si na něm pochutnala. *15*
  • Dodatek ke trojce
    trollům a pirátům
  • oprava:
    2. Nenalhávej si že tu nejsou lidi co to upirátili
  • 1. Řekl jsem možná
    2. Nenalhávej si že tu nejsou lidi co to neupirátili
    3. Komu jinému by vadili DLC zdarma do multiplayeru (jejichž vydávání a výroba nemá žádný vliv na tvorbu SP DLC) než trollům
    4. Postižená husa nejvíc kejhá
  • Veskoslav
    Vidím, že trol zde opět onanuje nad něčím, co ani nehrál:)

Jinak ta nová "pistolka" do hry je skvělá a mapa Londýn mi přijde jako jedna z nejlepších.
  • Kdo nemá rád Mass Effect je GAY *6* *6* *5*
  • Moment, Batman nemnel pribeh vubec spatnej je pravda ze Arkham city i s tim koncem se mi zdalo o trochu slabsi nez puvodni paradni Asylum ale tam zas prehnali konec, aspon neco, s ME3 jsem nebyl vylozene nespokojenej a tolik mne ro nevzalo, da se rict ze mi to celkem bylo i fuk... jak uz jsem psal nejvice mne to vzalo ve dvojce. Kdyz uz DLC tak by mohli zapracovat na nakym tom SP, MP je fajn ale SP by bylo mozna jeste lepsi, inu bude ale buhvikdy...
  • Co přesně Vám na konci ME3 vadilo? Snad jediná klišé věc byla, že se konec nevyvinul podle předešlých hráčovo akcí a rozhodnutí ve hře, ale mohl se opět rozhodnout, zdali půjde doleva, doprava, či rovně.

To že hlavní charaktery umírají je základní známka veškeré literatury, prostě slavná smrt k příběhu patří. A to chcete dospělý příběh? Proč si raději nezahrajete batmana?
  • vy traja exoti ste sa tu pekne zisli
  • Bioware sami už napsali, že ME-ME3 jsou příběhem sheparda a ten příběh končí ve trojce. Ono to i samo jde vidět na tom, jak se Bioware snaží ho zabít za každou cenu (což je "fanouškům" nelíbí, jelikož chtějí happyending s tím jak poprvé za miliony let dokáže organická flotila porazit reaperskou), že už s ním nepočítají.
  • Sweetchuck
    A já jsem zase unavenej z lidí, kteří nedokáží ctít názory jiných lidí.
  • Sweetchuck
    Jsi normální? To, že někdo nepreferuje MP a dává raději přednost SP DLC musí hru hned upirátit? Já osobně bych byl také raději za další rozšíření příběhu, protože na tom celá série byla vždy postavena. Respektuj jiný názor a pochop, že všichni z MP nejsou tak na větvi jako ty.
  • Rudé novinky.cz FTW! *14*
  • Koukám, že ty komentáře tady mají pomalu stejnou úroveň jako na Novinkach.

ME3 nazvat propadákem, to si rozhodně nemyslím a ačkoli je ten konec hodně kontroverzní, ECčko docela uspokojilo. Jistě, Syntéza je pořád jen nelogická pohádka, ale to je naštěstí pouze volba. Ten kdo nesouhlasí s konci má na vyběr 4. možnost a myslím, že to je parádní zakončení sagy pro ty, co s MEčkem už nechtejí nic mít společného.

Ono říct, že konec je špatný vlastně není tak úplně pravda, idealisticky je dobrý, jenže to jak nám byl promítnut nedávalo v mnoha ohledech žádny smysl z předchozích dílu a byl i hodně špatně prezentován. EC naštěstí ty nejvetší díry zalepilo, ale pořád tu zůstavá taková ta pachuť a ikdyby BW donekonečna opravovali ten konec, nikdy to nebude už perfektní.
    (Mimochodem, viděli jste vůbec jak vypadají teď úplně všechny konce? Mrkněte zde
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/12945520 )

Já pouze doufám, že se další díl z ME universia bude sequel, protože to by mohla být velká spása pro Mass Effect a zároveň mohla vysvětlit zbývající nedostatky. (Shepadův nádech, že by náznak něčeho? "Beacon of hope") *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit