Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenze to nema smysl s nema mluvit oni si budou stat za svym a kdyz s nema nesouhlasis tak bud si hater nebo troll. Je to stejne jako ze furt rikaj ze pred 10ti lety byly jenom super hry a zadna spatna hra vzpomina se jen na ty dobre....
  • User score:

ME 1 = 8.4
    ME 2 = 8.5
    ME 3 = 4.2

Hra s tak failnutým finálním nejdůležitějším) dílem se rozhodně žádnou legendou nestane... *6*
  • Shaker
    Paragon a Renegade jsou zrovna veci, ktery jsou hlavne pro gameplay, ten samotnej metr, kolik ceho mas me osobne prisel zbytecnej, nevadi mi to, ale chapu, ze nekomu to vadit muze... A ohledne dohrani, ja delim hry na ty, ktery me bavi hrat porad dokola, treba rok v kuse (vetsinou multiplayer) a pak na hry, ktery projedu jednou, posadim se z nich totalne na p*del a sem z toho pribehu pak jeste 2 dny v hajzlu a vstrebavam ho... K takovym hram se vracim treba jednou za pul roku nebo za rok. Zrovna ME3 je pro me ten druhej pripad, stejne jako treba KotOR 1 a 2... Jsou to obvykle zanry, ktery moc nehraju, ale kdyz se povedou, tak je to proste parada. Jako dalsi takovy beru Fallout 3. Fallout NV a Skyrim sem jeste nedohral, takze muzu poreferovat pak
  • Extended cut to zabil úplně. Bez něj to šlo, ale s ním je to k prdu. Vysvětlení jako pro absolventy mateřské školy. Jaksi jsem to přestal hrát a to jsem byl natěšený a koupil Collectors edici ME3.

MP jsem hrál a účastnil se víkendových akcí, ale od poslední akce, kterou jsem vynechal to už asi hned tak nezapnu.
  • Tak jsem se podíval na cca polovinu toho traileru a neshledal jsem na něm absolutně nic výjimečného, natož našlápnutého - tohle je v naprosto každém traileru na jakoukoliv sci-fi hru/film se střílením... *6*
  • Cahir
    Tak je to vždy. Když vyšlo BG, tak i ohledně něj se objevovali názory, že je to zjednodušený bla bla.
  • Vydíš a mě osobně BG vůbec nebavil. Jsem hold mladší generace ale i takoví mají právo si hru koupit takže se bohužel budeš muset smířit s tím že budou vycházet víc hry typu ME (který já považuji za RPG) než BG (který jsem po pěti minutách vypnul).
  • Cahir
    Wau, celkem našlápnutej trailer. Ještě někdo viděl v závěru odkaz na Avengers při té rotující kameře?
  • Mikrostransakce?
    Promiň ale meleš nesmyli já mám v multiplayeru odemčenou věčinu postav, (pár jich nemám ale o některé ani nemám zájem) dost zbraní a žádný mikrotransakce jsem nikdy neplatil a k úspěšnému hraní ani nejsou potřeba (zrovna jsem se rozhodl přejít na obtížnost gold a když to náhodou přežiju krediti se jen sypou). Je pravda že ME 3 jsem dohrál nejmíňkrát ale zato v multasu jsem si užil spoustu a spoustu švandy. Upřimě chápu lidi co jsou naštvaný že se nevěnuje péče singleplayeru tak jako multiplayeru ale co nechápu je proč s tím musí kazit každou rozumnou diskuzi. Tenhle trailer se povedl a nové postavy vypadají božsky a skvěle doplňují to obrovské množství věcí které už Bioware do multiplayeru ZDARMA dalo. Jediná chybyčka mulťasu jsou poněkud ohraní nepřátelé a já osobně bych se vůbec nezlobil kdyby se vykašali na logiku příběhu a hodili do multasu třeba kolektory
  • Dobře, každy má svůj názor. Teď by mne zajímalo kolikrát jsi dohral 3 díl? I ostatní?
    Mě osobně příjde zbytečný už to hrát, když cokoliv udělám, tak nakonci příjde v niveč...
    Stejný konec pro Aragorna jako pro Renegada.. Tak je jedno zakoho hraješ..
  • ME1 byla prvne vytvorene na konzole a potom az na PC
  • Možná člověku co hru upirátil mulťák hrát nemůže a už se těší až ukradne singleplayeroví DLC
  • Tomu sa hovori iny nazor, neznamena to, ze dany clovek je hned slepy a hlupy fanboy ;)
  • Shaker
    Podivej, kazdej ma svuj oblibenej dil, je pravda, ze ME je zalozny na moznosti vyberu a at chces nebo ne ME3 se toho drzi... vsechno, co si v ty serii udelal melo nejakej vyznam, to ze se to promita uz do samotnyho gameplay ME3 a ne jen do jeho konce nevidim jako zadnou nevyhodu ani problem... Fakt me zajima co je na ty hre podle lidi tak spatny? Ja se fakt snazim najit neco, kuli cemu bych ME3 nemel rad, ale nic nevidim. A bioware fanboy fakt nejsem, Dragon age sem jen zkousel a nechytnul me, jejich MMO TOR je dobra zabava na expeni vzhledem k pribehu postav, ale jako MMO totalne zklamalo. Ostani hry od nich snad ani neznam, jestli sem neceho fanboy, tak je to jen a pouze Mass Effect samotnej.
  • skaven123
    zase neprehanaj, ME bolo od zaciatku priliz zjednodusene, najdi si diskusie z toho obdobia, ako ludia bucali, ze to je konzolovy shit, a teraz davas rovnitko medzi BG a ME?
    heretik
    *1*
  • Shaker
    placas nesmysly, nic o me nevis, timhle postem se jen snazis vyvolat flame...
  • Gorkan
    Hatujeme kvuli konci a budeme dál něco spravily ale stejně znicily něco co se mohlo zařadit po bok baldurs gate ted je to jen dobrá hra už to ale není to co dřiv
  • No vidis to a my jsme zase unaveni z fanboys jako jsi ty, co kdyby dostali h*vno s napisem Bioware, tak se budou rozplyvat blahem. A ano, MP v ciste SP herni serii nechape vetsina lidi, resp. chapou to, ze mikrotransakce jsou zlaty dul a lidi jako ty skvele dojne kravy.
  • To jsi jeden z mala. Asi nevíš, na čem byla serie ME stavěná? Pomůžu ti, bylo to na rozhodnutích v předchozích dílech, které ME3 úplně zazdil. Není to hate mam serii ME rád zrovna dnes jsem dohrál ME2 po třetí ale hrát znova ME3 mě už neláká a MP mě nezajímá, jsem singlplayer hrač.
  • Shaker
    tvuj nazor, uz sem unavenej z hateru jako ses ty, me se konec libil a libil se mi i extended cut, asi sem jeden z mala, co s tim nemel problem, kazdopadne Mass Effect je pro me snad nejlepsi herni trilogie vubec... Shepard leads the way! ;-p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit