Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Skoda, ze se nevyskytujou dalsi customizace na uz zavedeny charaktery, moc rad bych na svyho soldiera treba jinej armor, ale hlavne ten N7 pruh na pravou ruku :)
  • Musím uznat, že o multiplayer docela dobře pečují. Přidávají nová a nová DLC. Ale k čemu to je člověku jako jsem já? Který si chtěl užít singleplayer a oni ho zkoní a už nemám chuť to hrát znova. *16*
    ME 1 2x dohraný ME 2 3x ME 1x a stačí to
  • Ano kvalitna skupina, ale casto mam problem na silver pretoze to hraju vylozene lopaty, rutia sa dopredu, prdnu raketu na prveho Atlasa, chcipaju a minu behom kola vsetky medigely, potom ked ich nikto nebezi cez celu mapu zdvyhnut tak sa odpoja. Jasne, kazdy sme nejak zacinali, ale nehrnul som sa na silver s N7 10 :) Je fajn ked hras s niekym kto aspon trocha rozmysla, minule sme utiahli traja Dagger gold Cerberus, geth inf 20, krogan soldat 14 a asari adept 12, bola radost hrat.
  • vonTossis
    ja jsem opravdu hodne rad, multiplayer v ME3 je cira zabava, takze hlavne tu novou obtiznost vitam -- nejsem zadny top hrac, ale "gold" uz dokazu s kvalitni skupinou zvladat, takze se jen a jen tesim na novou vyzvu :) kazdopadne pokud je tu nekdo, kdo pravidelne hraje, necht si me prida na originu "vonTossis" :)
  • Lukyz
    DLC hateří budou remcat furt, ale pokud jsou stále zdarma - proč ne?
    MP je příjemným zpestřením a nikdo ze začátku nečekal, že to nebude propadák. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit