Přejít na výpis diskuzí
Bizarní prezentace Spec Ops módu z Modern Warfare 3
14.6.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Úplně mi to připomnělo CoD 2... Animace, zvuky, grafika. Vše stejné jako před 6 lety...
-
tahle pecka pošle BF3 do zapomění už konečne,a že už bylo načase...
-
-
A nejsi ty konzolista? *1* jakože opravdu... říct takovou kravinu *5*
Tak konzolisti - do mě! *3*
-
-
Zlí Rusové znovu útočí. Z technického hlediska bezpochyby velký pokrok xD. Chvíli jsem myslel, že ukazují minulé MW2.
-
A tohle je prezentace CoD:MW2 ? :D Vypadá to naprosto stejně jako 2 možná i 1.
-
Ja jsem jenom chtel rict ze na me boj na manhatanu pusobil spatne jako kterykoliv jiny dil CoD.
-
No tak "to" (původně asi hra) co je na tom videu je hodně smutný...
-
jak se nemuzou ani trefit :D
konzolisti :)) -
Pobavily me 2 veci:
1) ze se hracum kteri cod nemusi libila mise z ulice, ja teda nevim, ja mel naopak cod rad (do MW2, pak to uz bylo to stejne dokola), ale teda ze by me to nadchlo, to fakt ne.
2) Nebudu ted resit jestli je ten MP mod realny nebo ne, ale kazdopadne ty animace jsou neco priserneho, pripadal jsem si ze sleduju dve ruzny hry. v SP - Hollywood look, vylozene samy ten efekt, jen abysme hrace odvedli od toho ze vlastne hra je o nicem a v MP zase naprosto silene ztvarneni okoli, odflaknute animace, naprosto srandovni gameplay. Jako jak tu vsichni rvali ze cod je o MP, tak pokud vam toto prijde normalni ok, vase vec, ale cim dal vic mi nad tim zustava rozum stat. -
klasicky cod - nic pro me. ale ty moderatorovy kecy u hrani na konci byly super
-
Dovolím si použiť výrok Homera Simpsona z jednej neznámej časti Simpsonovcov: „To je ale pí*ovina!"