Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stáhnu, testnu spec ops (kdiž bude crack nebo pudjde lanko) zahodím, zapomenu. Taková sra*ka si nezaslouží moje peníze, to video mě zmátlo nebyl jsem si jistej jestly se mám smát hňupovy co to hrál nebo tomu jak strašně dementní byly nabíhající nepřátelé, navíc všichni stejní, to i zombie v Left 4 dead byly chytřejší ty aspoň uměly přelézt překážku.
  • Whoossain
    Čím dál lepší. Jestli tohle v počtu prodaných kusů překoná BF3, tak sežeru svůj vlastní klobouk...
    • Už bych si chystal příbory. Tahle konzumní "ošklivé slovo" v prodejích jistě překoná BF3. Protože casual hráčů je prostě mnohonásobně víc. Mám si koupit dývko s válečným filmem a nebo koupit MW a interaktivně se bavit o chvíly dýl než u filmu?
    • Stejně lidem v těch palicích něco divnýho cvakne a koupí si MW 3 takže si myslím že zas codko bude prodvanější. *4*
      • Chybka: prodvanější-prodávanější *3*
  • Ta voda je prostě ošklivá... a celej engine je nějakej... furt stejnej *1*
  • Ta hra má zrecyklovyný úplně všechno: engine,animace,zvuky, nechapu proc ty idioti u toho tak jasaj jako by to byl objev stoleti.
  • Trošku divný mód keď loď vybuchne po zasiahnutí zo samopalu *1*
    • A tiež mi príde divné, že na dokončenie príbehu potrebujú 3 hry o celkovej dĺžke 15 hod *7*
    • To je prostě CoD! O codku se bude zachvíli mluvit jako o Chucku Norisovy. *1* *1* *1* *1*
  • :-) ne ze bych mel neco proti call of duty(MW 2 bylo vyborny), ale tuhle hru nbych nazval "zhave vystrely 3" pac me prislo spise jak parodie na valku...
  • Pobavily me 2 veci:
    1) ze se hracum kteri cod nemusi libila mise z ulice, ja teda nevim, ja mel naopak cod rad (do MW2, pak to uz bylo to stejne dokola), ale teda ze by me to nadchlo, to fakt ne.
    2) Nebudu ted resit jestli je ten MP mod realny nebo ne, ale kazdopadne ty animace jsou neco priserneho, pripadal jsem si ze sleduju dve ruzny hry. v SP - Hollywood look, vylozene samy ten efekt, jen abysme hrace odvedli od toho ze vlastne hra je o nicem a v MP zase naprosto silene ztvarneni okoli, odflaknute animace, naprosto srandovni gameplay. Jako jak tu vsichni rvali ze cod je o MP, tak pokud vam toto prijde normalni ok, vase vec, ale cim dal vic mi nad tim zustava rozum stat.
  • jak se nemuzou ani trefit :D
    konzolisti :))
  • Je to strašná sr*čka s prepačením za výraz :D
  • No tak "to" (původně asi hra) co je na tom videu je hodně smutný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit