Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi si to dofinancovali aby mohli odčerpat aspoň nějaké peníze od backerů. Divím se že je na kickstarteru nezrušili, už jen za používání ukradených artworků.
    • Tak to vyzera ze im to predsa len zrusili asi pred 5 hodinami.
  • smejki
    já bych to informování o Arealu zakázala.
  • Tak pro me osobne tedy je Forbes neduveryhodny. Viz jeho nedavny clanek, ze konzolova valka uz neexistuje, protoze PC ji vyhralo. To byl tak neobjektivni a demagogicky clanek, ze by se i Blesk za nej stydel.

A co se tyce Putina, bylo by to dost zvlastni, ale zase nezapominejme na Putina sportovce, Putina podmorskeho archeologa, Putina tam a Putina onam, rad se ukazuje a predvadi, tak proc tedy ne Putin hrac, jiste by si tim ziskal sympatie mnoha mladych rusu. Predstavte si, ze by se Zeman vyznaval z lasky k hrani strilecek. No, podivejte se pane redaktore, vy to se svou inteligenci samozrejme nemuzete pochopit, ale i ja, Milos Zeman si obcas rad na pocitaci zahraji. Nejradsi hraju hru Mafia, ktera se my zda byt vernym popisem ceske politicke sceny...
  • Aj zla reklama je reklama. Keby im ten projekt nahodou nestroskota a niekedy ho vydaju, vsadim sa, ze to kupi pomerne slusne mnozstvo ludi len zo zvedavosti.
  • Tak me napada, ze bych si zalozil kicstarter na odstraneni ... trebas putina? Ale klidne i dalsich? ;D. kdo z vas mi prispeje na kradouse?
    • Jack1947
      Já bych byl pro kickstart na dekapitaci naší vlády... docela by mě zajímalo kolik by to nastřádalo za první hodinu. (možná minutu) Začli bychom dejme tomu na lidových 20ti korunách a goal by byl - tak 2000 možná mín, třeba by se i zvýšil doba trvání jeden den. *4*
  • WolfWood
    PR storm jak má bejt *5*
  • proč by nemohli dostat 25 tisíc dolarů? spousta boháčů hraje hry.
  • Ale Kickstarter s tim nic neudela, ze? Ty fajn indie lidicky co pomahaji plnit tajne sny se nebudou stitit vzit si procenta ze zjevne podvodneho projektu, nebo pic*vin jako je ten braborovej salat. Hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit