Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čakal som nejakú sračkovú F2P hru, akych sú tony (crossfire) ale v kútiku duše som dúfal že to bude dobré. Zapol som, všetko na medium a išlo to pekne... a ono sa to aj výborne ovláda. Hned som sa asi hodinu od toho nepostavil a zatial z prvého pohladu to vyzerá na kvalitný Counterstrike v cyberpunku. Vela zbraní, geniálne mapy a super hratelnost. Všetci stahujte ;)
  • Cypri
    Podepíšu se pod to že instalce trvá asi 15 minut.
    Neseká se mi to ani trochu, vše mám na nejvyšší detaily.
    A je to dost dobrý.
    Toť můj názor. přetrpte tu instalaci a stahnuti patche a může vás to i chytnout.
    • Cypri
      Jo a jinak, žádná třída se tam nevybírá.
      Tu třídu si vlastně tvoříte tak, jak si sestavíte složení zbraní, ale i zbraně samotné (vyberete tělo - AS rifle, smg atd. ; hlaveň, zásobníky, atd), jakou zbroj si nasadíte(prilba, tělo, boty) pak si vyberete i nějaký zvláštní schopnosti a ruzny blbustky. Jako fakt mě to chytlo a libi se mi to. Zatim to muzu jen doporucit.
  • Mohu se prosím zeptat, z kterého prstu si ctěný autor vycucal ono létání z jet packy? Ono i ten "výběr tříd" je velmi nešťastná a zavádějící formulace. Pokud si chcete zalétat s jet packem a mít možnost si vybírat třídy, tak Tribes: Ascend je správnou volbou, avšak v Blacklight: Retribution nic takového nehledejte.
    • Výběr tříd tam určitě hledejte *8*
    • Koukám, že se mi povedl parádní překlep hned v prvním souvětí, a proto Vás prosím o prominutí.
      • Hrubka není překlep *2*
  • Spíš než na Mechwarriora se to podobá na nástupce CStrike .....
  • No tak jsem tomu dal sanci, pretrpel asi hodinu dlouhou instalaci a zjistil, ze je hra na muj pocitac prilis narocna, ale prekvapive ne na procesor jak jsem ocekaval, ale na ramku. Hral jsem asi dve minuty nez me zabili. Po respawnu se to zaclo neskutecne trhat. Tohle jsem nezazil ani v dobe, kdy jsem se snazil rozjet Duke Nukem 3d na 286ce (a ze ten se trhal kurevsky hodne). Vzhledem k tomu jak Bl:R vypada bych rekl, ze to bude z casti i spatnou optimalizaci (v doporucenych HW pozadavcich je 8GB RAM!).
    • tak pod to se podepisu.. hra vypada dobre, ale docela HW narocna.. :( skoda
      • Kinet1c
        suhlasim, ale co ja viem, mna po 3 dnoch dost presla chut ju hrat :), ako zo zaciatku je to wow efekt potom hm, a potom ah kaslem na to :) u mna minimalne to tak bolo, ale grafika sa musi uznat, ta sa im podarila, az na to ze podla mna je dost nedoladena, tym myslim, nemam extra super delo pocitac, ale nech som nastavil cokolvek, rozdiel co sa tyka plynulosti som nevidel, vzdy to islo na P :D, takze asi jedina chyba je, ze na slabsich PC, je to hratelne, ale no nie dokonale, kedze ako som si mohol vsimnut do buducna uz pomaly zacnu vychadzat vymakanejsie hry, budem musiet zainvestovat, moj PC ma uz asi 6 rokov, ale zatial som nepotreboval upgrade, to co som na nom hrat chcel sa hrat aj dalo, ale ako vidim, uz treba vylepsovat, znova asi tak na 5 rokov dopredu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit