Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

    Tak moje dcerunka, při tom dneska byla malem 9 hodin, tahal sem ji od PC heverem, pry nebude ani spat, ale k hodnoceni se nevyjadřila 😛

    Ja bych to sice nehraaal, ale ňekomu to proste sedne, tak nekažme ďetem radost 🙂😍

  • Tohle má tak strašnej gameplay, že jsem to vydržel asi hodinu. Jako sorry, chápu že na tom asi dělali tak dva borci a holky jim k tomu tančily, ale ten storytelling je blbej, hned vás to hodí do půlky příběhu bez nějakýho vysvětlování, potom sbíráte deset a jednu surovinu na craftění kdovíčeho, celý to vypadá jak upatlaný v unity za týden a uplně stejně se to hraje. Nevidím tam nic ze slovanských pohádek, vidím tam výblitek posledních 20ti let herního průmyslu, střílení Bambiho, shrines jak v Someday you'll return, a vlastně podobně hroznej level design. Je mi vlastně jedno jaký body hry dostávají od redakcí, jen mě zaráží, že někdo kdo hodnotí hry může tohle považovat za dobrý. Přiznávám, že jsem tomu dal hodinu, ale ta byla absolutně protrpěná a hrál jsme to fakt jen kvůli blízkýmu settingu (teda deklarovanýmu, realita je spíš Disney) a doporučení redakce.

    • celoush

      Já zase chápu, že někdo, kdo hodnotí hry, se dokáže povznést nad nepovedený aspekt hry, který ale dokáže zmínit v recenzi a hru ohodnotit jako celek. Za mne ten text recenze výslednou známku obhájil. A koukal jsem, že hra víceméně sbírá kladné nejen recenze, ale i hodnocení na Steamu. Chápu, že vám hra nesedla, ale to není důvod se navážet do recenzenta.

      • Díky za reakci, já se ale do recenzenta nenavážím, na to tenhle web moc konzumuju a jsem rád, že tu práci dělají. Já vážně nechápu jak člověk co posledních 20 - 30 let hraje hry může tohle ohodnotit. o tom jde prostě snad říct jen to, že to je hra. Chodí se tam, sbírá se tam, střílí se tam z luku, je to tunelovitý a má to pro mě tak nezajímavej příběh, že se to nedá vydržet. A to jsem se vážně těšil na slovanskej feel, ale dostal jsem tady tu barevnou disneyovku, co vypadá jak No Man's sky.  Abych jednu věc teda vypích, líbí se mi smažení masa, ta minihra. Jinak tam prostě nevidím žádný nový herní prvek, vlastně důvod proč by to celý mělo existovat. Já vlastně obdivuju recenzenta, že to vydrží. Protože kdyby mi bylo 15 a hrál jsem jen pár her, tak to bude uplně v pohodě, ale protože je mi přes 30 a hrál jsem stovky, jestli ne tisíc věcí, tak na tohle prostě už nemám žaludek. takže jo, je to prostě o gustu, ale předpokládal bych, že budu blíž k názoru recenzenta, právě tím, že celej život asi oba hrajeme hry.

        • Corvus

          Steam: 456 recenzí - Velmi kladné.

          Metacritic: 80% (PC/Xbox) 78% (PS5).

          • ale však jo, ty lidi to ale asi hrajou z jinýho důvodu, než že se těší na audiovizuálně zpracovaný slovanský pohádky, jak se to prezentuje. 

            • redicius

              mě zase fascinuje, že někdo řekne, že u hry "vydržel asi hodinu" a přesto má dokonale celistvej názor na celou hru .. což třeba u příběhovky klobouk dolů, stejně tak komentovat, že to není pohádka, protože v první hodině nebyla, atd.. taky bych chtěl být takovej frajer a vědět všechno líp než recenzent, ikdyž to vlastně ani nehraju :D


              niméně, jestli se ti to nelíbilo, tak to je taky naprosto v pořádku, názor máme každej svůj ;)

              • Reakce na příspěvek:

                promiň, ale hodina je pro mě docela dost času, když se hodinu u něčeho nudím a očividně to jen tu hodinu přežvýkává 15 let omletý schéma, plus to má nevhodnej vizuál k tomu co to má být, tak už prostě vím, že ta hra je špatná. Ty mechaniky se tam budou opakovat dalších 15 hodin pořád znovu, a ten svět bude dalších 15 hodin pořád stejnej. Proto to můžu hodnotit. Já autora vážně obdivuju, že sbírací walking sim s flashbackama a Bambim ještě zvládne hrát. Jenže je to jeho práce a asi musí, moje naštěstí ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit