Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    Jde jen o zvyk, s gamepadem se daji odjet vsechny licence na gold. Ja mam volant (driving force GT) a stejne se mi jezdi lepe na gamepadu.
    • Jde to, to je fakt, ale kolikrat gamepad pomalu letel do zdi :) Kdybych jen nebyl tak soutezivej a nemusel mit vsechno na zlato! :)
      • par dualshoku mi umrelo :D licence jsem nejak neresil, ale u jinejch her to litalo vzduchem.. kor u misi v Driver 2 :D
        • vlastik.plaminek
          Jednička je taky pěkně nasírací. Naštěstí byl DS na PSX jak z betonu, takže se s ním dalo mlátit do sytosti a stejně funguje i po 12 letech.
  • Tyjo, hned bych si zajel, škoda že nemám PS.

Akorát ta otázka gamepad/volant je docela zásadní, tohle bych udělal jako čistě gamepad záležitost, aby se tak mohli porovnávat všichni s origo ovladačem k PS... aby to bylo hlavně fér.
    • Miserius
      Asi urcite bude volant lepsi ale s gamepadem a spoustu treninku jsem se umistil v top pozicich pred mesicem na online turnaji na Nurburgringu, asi 15 vterin od prvni pozice (porad to ale bylo asi tak 300 lidi :D ) Takze Silverstone na gamepadu vklidu pujde postoupit v narodnim kole kdyz je to kratouckej okruh...
  • Mother of graphics *8*
    • He, myslím že tohle je zrovna foto z treninku teamu Nissanu, ale šestka bude jistě velmi blízko ;)
  • Snad to nebude takova s*acka jako GT5. To slo poradne hrat az po roce neustalyho patchovani. Nadeje chcipa posledni.
  • *1* Jediná hra a jak dokázala rozhodnout o tom že grafika Xboxu je vedlejší ...
  • jak se to hraje bez volantu? Měl sem pořízen G25 nebo jak se to jmenuje?Jenže než ty kkoti vydali GT5,tak sem ho prodAL A TEĎ SI HO ZNOVA ZA 7K KUPOVAT NECHCI.
    • To zajímavé, byly časy, kdy G25 stál 4.500,-.
    • no ,na dualu to samozrejme hrat jde,jde oto jestli si nanej zvyklej nebo moc ne,samozrejme ze na volantu to je omnoho lepsi a i pokud jdes do smyku tak to lepe citis
      • kennyB
        Přesně, když hraješ s volantem je to samozřejmě lepší, ale s dualshockem se to taky hraje příjemně *3*
  • ty vole na světe sou fakt asi už jen magoři proč neuděla někdo racing hru kde si mužu pořadně vytunit auto a dat si tam modre NEONY :D peace
    • :D :D aha aha... dobre voe hlavne ze to vypada jak 20 roku stary Stuns :D
      • he?
    • Miserius
      V GT5 muzes vse krome neonu...Proc ty neony potrebujes? Davaj si to na auto akorat cikání a herci ve filmech *1*
      • :D
    • tpč moje nervy :D jak tomu mužete dat - tu chodi same děcka pod 10 let ne :D
    • hry nejsou jen pro děcka
      • no však j
  • Prej podle oficialniho webu pisou ,ze bude i na PC, je to tak ? Diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit