Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A podle ceho soudis ze nikdy nepokori? Ze te BF bavi vic? To je sice pekne, ale bohuzel nic nerikajici subjektivni nazor. Jedinou veci, co muze tento boj rozseknout, jsou cisla prodeju. A zajiste vis, kdo pokazde vysel jako vitez (a kdo i ted dalece vede v predobednavkach).
  • Zabranit bazarovkam.
  • ale jak tak ctu, tak se pletu ;)
  • jestli po mne budou chtit prachy navic za online multiplayer, kvuli kteremu chci hru koupit, tak rusim objednavku. takhle by to neslo panove...
  • Mne to prijde napriklad na konzolach co mam NHL tak mas tam online Pass pri prvom spusteni ho zadas nic viac neplatis ale ked hru niekomu predas online uz hrat nemoze lebo pass uz bol pouzity na jeden ucet. Ak chce niekto druhy novy online pass tak musi myslim neviem kolko to bolo cca 10 dolarov zaplatit , dostane novy pass a moze hrat aj on. Ak sa mylim opravte ma .
  • tak to ja zasa nopak, za tu cenu co ty pises mw3 za 13€ by som kupil ako dat za bf3 40€
  • Možná hloupá otázka, co je smyslem toho online passu? Doufám, že ze mě nebudou chtít ždímat měsíčně nějaké peníze?!
  • genki.sudo
    Trochu ma osviette, co je to ten 'online pass' ?!??!?!
  • MW3 nikdy nepokoří BF3 v mp v sp jo, ale BF3 je hlavně o mp a to mě spíš vic bere nez sp
    Taky BF3 mám předobjednaný. Atmosféra bojú je fakt masakrální :D Já bych si nikdy ani za 400,- nekoupil MW3
  • Netroluj :-). Jinak samozrejme kazdemu co jeho jest. BF3 mam predobjednan a MW3 bych si mozna zahral az bude k sehnani tak za 400Kc.
  • Obe hry stoji za starou backoru *3* .
  • Uvidime zatial majú šancu obe :)
  • Call od Duty MW3 bude stejně lepší. Mnohem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit