Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce urychlit vývoj datadisků pro WoW
10.5.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Ve "šťourově překladu" to znamená, že datáčů bude více tedy že budou častěji, nebudou tak kvalitní, ale budou za stejné peníze.
Summary: "dojme tu krávu dokud ještě dýchá" *3* -
Od TBC už to není zábava, možná tak strašně lehká a nudná hra.
-
-
Poděl se se mnou o link na tvojí postavu s achievem za zabití LK před tím, než ho začali nerfovat tím raid-wide buffem, prosimtě . Budu hodnej, stačí i normal difficulty *3*
Když je to tak strašně lehká hra... -
-
Bože tyhle názory fanboyů vždycky miluju. Kdyby nechali bez buffu určitě by sme ho měli. Moje malá guildička. Na serveru kterej je poslední v progresu. Ho dala s 10%. Prostě tam jde o to, že ICC začali nerfovat příliš brzo. A my když jsme v tý době raidili 1-2x týdně.
-
-
Když se ti nelíbí názory "fanboyů" (tím jako myslíš mě? *1* ), nelez do diskuzí, to máš jednoduchý.
My jsme ho taky složili až s buffem, přesně z důvodu, jakej uvádíš, a ne, taky nemám titul Light of Dawn. Ale já neběhám po webu a nevykřikuju, jak je WoW lehký. Tak se nediv, že když někoho takovýho potkám, jsem zvědavej, jestli to má z vlastní zkušenosti, nebo to jenom někde slyšel. -
-
Vanilla WoW byla nemilosrdná ke casualům, kteří naraidovali. V TBC se rozšířili možnosti jak pro raidery (více buildů postav), tak pro casualy (HC dungeony s epickou věcí na konci). Ale už v polovině TBC dorazil nešvár zlehčování. Odpadli Q pro vstup do raid instancí, možnost pouze 2 elixírů atd...). Až na konci vydali Sunwell, kterej byl ze začátku opravdu težkej. Ve WoTLK v tomto trendu pokračovali ještě dál, v Ulduaru (postupnými nerfy z pěkného dungeonu z toho udělali další dětskou školku - Naxxramas) jsem skončil.
Jako poctivého raidera mě ze začátku štvalo, že když jsme něco tvrdě zabili, za měsíc si přišla skupinka nazdárků a zabila to taky (když to mělo o 20% menší dmg, o 5 milionu hp méně, o 2 minuty posunutý enrage atd...).
Nemám to Blizzu za zlé, obchod je prostě obchod..:-)
-
-
-
-
-
No může si za to Blizzard sám a to svou leností a neschopností nových pracovníků, po TBC zůstalo původních vývojářů snad jen co by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Vždycky musim zamáčknout slzu v oku, když si vzpomenu na patch 2.4.3. Pak už to šlo vše do pryč. Jak je třeba možné, že WSG je stále zabugovaný (např. mág - záseky blinku). PvP po pěti letech stále velmi mírně řečeno nevybalancované. Talent tree v Cata zmršenej takovym způsobem, že mi bylo do breku. Hra byla dokonce zjednodušena takovym způsobem, že při questění za jakýkoli char, člověk nemusí jíst/pít, eventuelně používat healing/mana lektvary. Hlavně že pro blbečky přibyli goblini a pro fury úchyly worgeni. No bohužel hra se zaměřila na šikmoočka a podle toho teď vypadá. Co dodat snad jen "smůla".